Skromno dekle: Nina Pušlar razkrila, kaj si najraje privošči za večerjo. Mnogi Slovenci delijo njeno strast

D.Ži
23.04.2024 09:58

Sreča je v skromnosti, pravijo. Temu sledi tudi naša trenutno najbolj priljubljena pevka, ki je že komaj čakala na pomlad in njene dobrote.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Če živite v bližini njenega doma, obstaja velika verjetnost, da Nino srečate med nabiranjem na travniku. 
Matic Kremžar

Ko si najbolj priljubljena pevka na domači glasbeni sceni, potrebuješ veliko moči, zbranosti, energije, kar pomeni, da je treba za lastno zdravje in formo dosledno skrbeti. Tega se Nina Pušlar dobro zaveda, zato svoj jedilnik - kolikor ji natrpan urnik to pač omogoča - skrbno načrtuje. O zasebnem življenju ne govori rada, je pa nedavno za Lady spregovorila o hrani, ki jo ima zelo rada. Nina namreč, tako kot mnogi Slovenci, komaj čaka na pomlad, da si lahko privošči zvrhano skledo regrata. Ostaja zvesta tradicionalnemu receptu, najraje si ga pripravi z domačimi jajci, krompirjem in bučnim oljem. Ocvirkov ni omenjala.

"Zelo rada imam regrat, predvsem tistega, ki ga sama naberem. Se mi zdi, da mi je to nabiranje v tako veselje vsako leto spomladi, kadar pokuka na plan. Najraje se ponj odpravim v okolico naše domače hiše. Tam ga je ogromno in je odličen," je povedala za Lady.

Večinoma ga nabira sama in se tako povsem predaja naravi, pred dvema letoma pa ga je polno košaro nabrala z dobro mamino prijateljico in sosedo. "To mi je bilo tako lepo, tak lep spomin na moje otroštvo mi je vzbudilo," pravi. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta