(VIDEO) Sladki in bleščeči: Najbolj vroči nohti tega božiča so preplavili TikTok, trend je sprožila Hailey Bieber

D.Ži
27.12.2023 11:42

Ne gre za povsem novo pogruntavščino, a bleščeči nohti, ki spominjajo na krof s sladko glazuro, so te dni ena največjih lepotnih senzacij.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Trend manikure v slogu glaziranega krofa se je sprožil že maja 2022.
Profimedia

Ženske, ki gredo na manikuro decembra, ko je čas za najbolj praznični del leta, običajno izberejo božične barve lakov. Najbolj priljubljena je rdeča, nato zelena, svetlo modra ... Če pa želite poskusiti nekaj novega, potem je čas za manikuro, ki jo je popularizirala Hailey Bieber.

Seveda ni prva s takšno božično manikuro, a ko zvezdnica nekaj deli s svojimi 50 milijoni sledilcev na Instagramu, se trend prej ali slej sproži sam od sebe. Zgodilo se je tudi z njeno manikuro.

Pravijo ji "glazed donut" manikura, oziroma manikura, ki spominja na glaziran krof. Njena je že mesece med najbolj priljubljenimi, zdaj pa je dobila še praznično različico. Z rdečo konico je poudarila mandljasto obliko nohtov, z vrhnjo plastjo pa je nohtom dala lesketajoč, torej glaziran učinek.

Trend manikure v slogu glaziranega krofa se je sprožil maja 2022, ko se je Hailey Bieber pojavila na prireditvi Met Gala z mlečno sijočimi nohti, ki jih je ustvarila umetnica nohtov Zola Ganzorigt. Modni svet je ponorel od navdušenja, Zola pa je objavila video, v katerem je razložila postopek.

Po Hailey Bieber sta ta lepotni trend preizkusili še Vanessa Hudgens in Sydney Sweeney, nato pa očitno še vsi ostali. Nekateri poleg nežnih odtenkov posegajo tudi po bolj impresivnih barvah, kot so vijolična, srebrna, zlata.

@michellekhxn Finally perfected glazed donut nails 🍩💅🏽✨ Fall nail inspo next? 🤎 #haileybiebernails #glazeddonutnails #diynails #chromenails #fallnails ♬ Cola - 🪐

Manikura je postala uspešnica na TikToku in Instagramu. Veliko deklet, ki snemajo za TikTok, svojim sledilcem kaže, kako narediti manikuro v slogu glaziranega krofa. Njihovi posnetki hitro postanejo viralni in naberejo vsaj pol milijona všečkov.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta