(FOTO) Slavna pevka spregovorila o težki bitki z boleznijo: "Dala sem si še dve leti časa ..."

D.Ži
06.06.2024 11:30

Večino svojega odraslega življenja se bori z raznimi boleznimi, ki ji grenijo vsakdanjik, a se ne da. Pravi, da bo po 30. rojstnem dnevu vse končno v redu.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Halsey je prvič namignila, s kakšnimi zdravstvenimi težavami se bori.  
Profimedia

Pevka Halsey je spregovorila o svojem zdravstvenem stanju. Čeprav ni razkrila, s čim se bori, je v objavi na Instagramu namignila, da gre za lupus in levkemijo, saj je označila neprofitne organizacije, ki se ukvarjajo s tema boleznima.

Halsey pravi, da je bolezni že do grla sita. 
Profimedia

Objavila je serijo fotografij in videoposnetkov iz bolnišnice. "Skratka, srečna sem, da sem živa," je zapisala in razkrila, da je posnela nov album in da je izšla prva pesem The End. V njej poje o tem, kako "vsakih nekaj let zdravnik reče, da sem bolna".

Halsey ima sina Enderja, s katerim živi v Los Angelesu.  
Profimedia

V videu, ki ga je objavila, pravi: "Rekla sem si, da si dam še dve leti časa, da bom bolna. Ko bom stara 30 let, se bom znova rodila in ne bom bolna. Izgledala bom super, Imela bom energijo in v tridesetih bom lahko ponovila svoja dvajseta," pravi 29-letna pevka.

Na koncertu v Portu.  
Profimedia

Halsey je pred tem že govorila o svojem slabem zdravju: "Večino svojega odraslega življenja sem bolna." Pred dvema letoma je ugotovila, da se ji je stanje še poslabšalo. Med drugim se je zdravila zaradi endometrioze in Sjögrenovega sindroma.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta