(VIDEO) Neprijetni trenutek: Novinar Jennifer Lopez nepričakovano vprašal, ali se res ločuje od Bena Afflecka

D.Ži
23.05.2024 10:46

Ameriška zvezdnica je v Mehiki želela promovirati svoj novi film, a je zbrane na tiskovni konferenci zanimalo še kaj drugega.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Simu Liu in Jennifer Lopez na tiskovni konferenci v Mehiki, kjer novinarjev ni zanimal le njen novi film. 
Profimedia

Igralka, pevka in producentka Jennifer Lopez je bila v Mexicu Cityju, da bi promovirala svoj novi Netflixov film Atlas. Novinar se je odločil, da jo pred vsemi povpraša o njenem domnevno razmajanem zakonu z Benom Affleckom.

"Je vaša ločitev od Bena Afflecka resnična? Te govorice?", jo je v sobi, polni osuplih novinarjev, vprašal, J.Lo pa se je le nasmehnila. "Kaj je resnica? Za mehiške medije, kaj je resnica o tej situaciji?" je dodal.

Simu Liu, Jenniferin soigralec iz novega filma, je takoj posredoval. "V redu, tega ne bomo storili. Najlepša hvala, fantje, res cenimo to. Hvala," je rekel, poskušal prezreti zelo osebno vprašanje, namenjeno J.Lo, in prešel na novo temo.

Lopez se je nato nagnila k novinarju in rekla: "Zmorete bolje od tega." Nato se je spet vključil Liu in rekel novinarju: "Dajte no, ne prihajajte s tako energijo, prosim."

Simu Liu, Jennifer Lopez in režiser Brad Peyton med promocijo v mehiški prestolnici. 
Profimedia

Nato je Liu začel govoriti o Jennifer. "Če bi lahko za konec povedal samo še eno stvar. Jen je producentka tega filma in razlog, da sem tukaj, in zakaj je Sterling sodeloval v tem čudovitem filmu, je, ker je Jen res mar. Jen skrbijo stvari, kot sta zastopanost in raznolikost, ona je šefinja," je rekel. Mnogim je všeč, kako je pomagal Jennifer v neprijetni situaciji. 

Lopez je tiskovno konferenco končala v španščini: "Hvala. Nihče me sicer ni nič vprašal v španščini, ampak v redu."

Atlas je ameriški znanstvenofantastični akcijski triler, ki ga je režiral Brad Peyton, scenarij sta napisala Leo Sardarian in Aron Eli Coleite. V filmu igrajo Jennifer Lopez, Simu Liu, Sterling K. Brown in Mark Strong.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta