(FOTO) Kopalke so komaj bile kos njenim čarom: Salma Hayek je proslavila svetovni dan bikinija!

D.Ži
07.07.2023 10:41

Ena najbolj zapeljivih hollywoodskih zvezdnic je svojim oboževalcem z lepoto spet vzela dih in obeležila prav poseben "praznik".

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Hollywoodska igralka Salma Hayek je svetovni dan bikinija obeležila na edini smiselni način. V kopalkah. Fotografijo, na kateri je pozirala v dvodelnem kompletu, pa je objavila na družbenih omrežjih. Njeni prekipevajoči čari so sledilcem vzeli dih, zlasti razkošno oprsje, ki so mu kopalke komaj bile kos.

"Vesel svetovni dan bikinija! Ali lahko verjamete, da bikini obstaja šele 77 let? Upajmo, da ga ne bodo spet prepovedali,'' je zapisala Salma.

Številni njeni sledilci so v komentarjih izrazili svoje navdušenje in jo zasuli s komplimenti. Nekateri pišejo, da je le malo ljudi, ki so pri 56-ih v tako vrhunski formi. 

Profimedia

"Ti si tako navdihujoča oseba, lepa", "O moj bog, kako si seksi", "Druge ženske se preprosto ne morejo kosati s tabo v lepoti", se glasijo nekateri komentarji.

Profimedia

Atraktivna zvezdnica je sicer že nekaj časa v varnih rokah in pod streho.

Profimedia

Od leta 2009 je srečno poročena s francoskim poslovnežem, milijarderjem François-Henrijem Pinaultom, s katerim imata 14-letno hčerko Valentino Palomo Pinault.

Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta