(FOTO) Slovenska voditeljica prestala poseg na srcu: "Tole sem jaz, po večurnem posegu, ki je uspel le delno"

D.Ži
21.06.2022 10:10

Od radijskega mikrofona se je poslovila in se odpravila v eksotične kraje. Tokrat je svoje sledilce pozdravila iz bolniške postelje. Kaj se je zgodilo?

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Ivjana Banić je svoj čas veljala za eno najbolj priljubljenih slovenskih radijskih moderatork. Vmes se je od radijskih valov poslovila, kar pa ne pomeni, da se je iz javnosti povsem umaknila, saj lahko njene dogodivščine v eksotičnih krajih spremljamo na družbenih omrežjih. Tokrat nam ni pokazala turkiznega morja, bele peščene plaže ali palm. Ne, prizor je mnogo manj veder. Svoje sledilce je Ivjana pozdravila kar iz bolniške postelje, v kateri je okrevala po operaciji na srcu.

"Za mano zoprn poseg. Neki so mi po mojem zlatem srcu prčkal in šaral in žgal. Naš upa, da so mi zakurili tist … tažlehtast del srca, čeprav jst njemu lepo tumbam, da današnje čarovnice, ne zgorimo tako zlahka," je v svojem optimističnem slogu na Instagramu zapisala Ivjana.

"Tole sem jaz, po večurnem posegu, ki je uspel le delno … tako da … roko na srce, nisem glih za naslovnico … Ampak če dam spet roko na srce, slednje mi zdaj malo bolj služi. In to je tisto, kar je pomembno: imeti dobrega butlerja, velikega zgolj za eno dlan ... a izredno močnega," sporoča.

S sledilci je delila tudi svojo bolnišnično izkušnjo. "Vsi se trudimo po svojih najboljših močeh narest nekaj iz svojega dneva in življenja. Eni ne zmorejo več od šake jada, pri drugih je polna vriča smija, če parafraziram pokojnega Dragojeviča," piše Ivjana. Dotaknila se je tudi teme o bolnišnični hrani, ki običajno ljudi deli na dva tabora, na tiste, ki jim je dobra, in tiste, ki trdijo, da v bolnišnicah slabo kuhajo. Njej je bila dobra, zato je z veseljem pojedla vse. "Hrana mi je bila dobra. Ni ravno Masterchef Australia, ampak jst sm bila srečna in pojedla sem vse s krožnika," pravi. "Ugotavljam, da je naš zdravstveni sistem kot sir. Švicarski, srednje trd, z velikimi luknjami in zelo zelo daleč od Švice. Mam tud že slabše izkušnje kje drugje," pravi.

Zahvalila se je vsem, ki jih je srečala v svojih bolnišničnih dneh, v spominu ji bosta še dolgo ostala gospod Hinko iz pritličja UKC in kratkolasa Primorka, ki jo je kratkočasila, medtem ko je gola ležala na hodniku. Veseli smo, da se Ivjana počuti bolje in da uspešno okreva.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta