(FOTO) Tako se poletju predajajo znane Slovenke. Povsem jasno je, katera je imela najbolj seksi dopust ...

D.Ži
15.06.2022 07:50

Ene ob morju, druge na Bledu, tretje pa se predajajo kar lepoti domačega kraja. Korak dlje sta šli markantna Carmen Osovnikar in Ana Pusovnik, ki sta se v Mallorco zaljubili tako zelo, da sta svoj dopust spontano podaljšali.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Nika Zorjan je zadnjih nekaj dni preživela v hrvaških Vodicah, kjer je nastopala na slovitem festivalu CMC, našla pa je tudi nekaj časa za sproščanje in fotografiranje na plaži.

Naša pevka, voditeljica in nekdanja misica Sanja Grohar se je sproščala ob bazenu najbolj prestižnega hotela na slovenski obali.

Doma je najlepše. Natalija Verboten je mir našla kar v domačem Juriju in se pošalila, da je na Jurski plaži.

Smučarka Ilka Štuhec je izdala, da uživa na Cresu in tam nabira morski vitamin.

Bolj slovensko ne gre. Špela Grošelj je svojo pasjo srečo prvič odpeljala na Bled.

Naša markantna zvezdnica resničnostnih šovov Carmen Osovnikar je zadnje dni svojo čudovito postavo pa tudi lastno linijo nakita razkazovala na mondeni Mallorci. Tam pa atraktivna Mariborčanka ni bila sama. Družbo ji je delala čedna prijateljica Ana Pusovnik. Odštekana dvojica se je imela tako lepo, da je dopust kar spontano podaljšala in potem morala najti način, kako se vrniti domov. A prav zares se s tem nista obremenjevali, raje sta se posvečali zabavi, lepemu balearskemu otoku in delali zabavne storyje. Pravita, da je življenje pač treba živeti. Komu lepše ...

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta