(FOTO) Slovenski košarkarski zvezdnik prvič postal očka: Ljubki deklici sta z ženo dala nenavadno ime

D.Ži
10.04.2024 09:54

Daleč od domovine svojih staršev je na svet prijokala prva hči našega košarkarskega reprezentanta in Kaje Voglar Hrovat.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Gregor Hrovat trenutno igra v Franciji. Od lanskega julija je poročen gospod.
Profimedia

Pa se je veselo pričakovanje izteklo in začelo se je povsem novo življenjsko obdobje. V začetku leta je slovenski košarkarski reprezentant Gregor Hrovat javnosti razkril, da z ženo Kajo pričakujeta naraščaj. In to prvič. Kaj več o prihajajočem družinskem članu takrat ni povedal, je pa presrečen par te dni sporočil, da se jima je v soboto, 6. aprila, pridružila hči, ki sta ji nadela izvirno, posebno in zelo lepo ime Livi Sofie.

Se vam zdi, da ime zveni malce francosko? Ni naključje, saj je njun prvi otrok na svet prijokal v Franciji, kjer Gregor igra klubsko košarko v klubu JDA Dijon. 

Naš košarkarski zvezdnik in Kaja Voglar Hrovat bosta kmalu praznovala tudi prvi obletnico poroke. Usodni da sta namreč dahnila 1. julija, nato pa sta se odpravila na medene tedne.

Izbrala sta naravnost sanjsko, eksotično destinacijo. Svojo ljubezen sta namreč proslavila na rajskih Sejšelih. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta