Spomini, polni bolečine: Natalija Verboten razkrila, da je izgubila otroka

D.Ži
22.03.2024 10:18

Ob prihajajočem materinskem dnevu se je svoje težke poti do materinstva spomnila naša lepa pevka.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Za Natalijo njena trenutna družinska sreča vsekakor ni nekaj samoumevnega.  
Andrej Petelinšek

Ko gledamo čudovite družinske fotografije, ki jih vsake toliko s svojimi oboževalci deli Natalija Verboten, se njena družinska sreča zdi nekako samoumevna. Pa je vse prej kot to, naša pevka se je zanjo morala zelo potruditi, težke preizkušnje so za njo, zato danes svojo družino ceni in varuje še bolj. O trnovi poti, ki jo je morala prehoditi do materinstva, je spregovorila v oddaji Židan popldan na Veseljaku. 

"Z možem sva težko 'prišla' do otrok. Nista nama samoumevna, tudi zdravniška pomoč je bila potrebna. Ko si nekaj dolgo želiš in imaš veliko ovir, vmes sva otroka tudi izgubila ... Ko se ti želja uresniči in imava zdaj dva zdrava fanta, ti vsi spomini privrejo na plan, vsa čustva. Seveda sem se zjokala. Pa ko sem snemala, sem Raaya objemala in jokala, pa ko sem videospot gledala, sem jokala. Bilo je zelo ganljivo," je ob pesmi Sijem povedala naša lepa pevka. V spotu, ki spremlja skladbo, vidimo tudi njena sinova. Max in Oskar sta se prvič preizkusila v takšni vlogi. 

"Režiser je rekel, da bi bilo super, da sta za konec moja sinova, ker rabimo ta pristna čustva pri meni na obrazu. Bila sta navdušena in bila takoj za, saj jima je pesem zelo všeč," je še dodala. Pravi, da se je med snemanjem spota in skladbe v mislih vrnila 14 let nazaj in podoživela obdobje negotovosti, ki se je nato srečno razpletlo.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta