(FOTO) Slovenska pevka razkrila, da je pred meseci že tretjič rodila. Otroku je dala prečudovito in zelo redko ime

D.Ži
12.01.2024 11:06

Žana se je odločila, da o svojem veselem pričakovanju ne bo poročala na družbenih omrežjih. Ime je novi članici podarila njena prvorojenka.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Žana je leta 2007 nastopila tudi na Emi, ki je potekala na ljubljanskem Gospodarskem razstavišču. 
Robert Balen

Nekoč je redno polnila slovenske tabloide, njena Druga violina pa je bila ena najpogosteje predvajanih slovenskih skladb, vmes smo na pevko Žano kar malce pozabili. Najbrž si je tako tudi želela, saj je z informacijami o svojem zasebnem življenju danes zelo skopa. Tako je skoraj povsem spregledana ostala informacija, da je pevka Žana, nekoč Povše, danes pa Tajm, že tretjič postala mamica. In to oktobra. Dolgo je na spletu molčala, novico o prihodu nove članice pa šele zdaj potrdila na Facebooku. 

"Liria je z nami že od konca oktobra, je pa res, da sem novico razkrila malo kasneje," je povedala za 24ur.com. Pravi, da se je odločila, da bo v zadnji nosečnosti uživala brez družbenih omrežij, celo najbližjim spletnim prijateljem je za nosečnost povedala šele septembra. 

"Odklopila sem se od omrežij, da sem, kolikor se le da, v miru in privatnosti dočakala našo punčko," je povedala za portal. Razkrila je, da je bil zanjo najzahtevnejši drugi porod, saj je sin ob rojstvu imel kar nekaj težav, veliko časa sta zato preživela v bolnišnici. Tej težki preizkušnji se je kasneje poklonila s skladbo Zlato moje. 

Iz prejšnjega zakona z Danijem Salobirjem ima hčerko Kiaro, ki je sestrici izbrala ime. Ker jo mika glasbena kariera, je ime Liria najprej želela uporabljati kot umetniško ime, zdaj pa ga je podarila sestrici. Žana je danes poročena s srbskim violinistom Borisom Tajmom. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta