(FOTO) Spoznal jo je v Planici: Ste vedeli, kakšna lepotica je žena enega najboljših skakalcev zadnjega desetletja?

A.L.
27.02.2024 16:02

Spoznal jo je, ko je bila še fotoreporterka za poljski časopis.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
38-letna Ewa danes ni več fotografinja.
Profimedia

Planica velja za kraj, kjer so slovenski smučarski skakalci nanizali številne uspehe, ki so jih slavili skupaj z večtisočglavo množico. Kot srečni kraj pa bo Planica za vedno zapisana tudi pri enemu najboljših skakalcev zadnjega desetletja. Poljak Kamil Stoch je prav tu namreč pred več kot desetimi leti spoznal svojo ženo Ewo Bilan.

Lepo Poljakinjo je spoznal, ko je ta bila še fotoreporterka za poljski časopis, je pred časom za Žurnal pojasnil Stoch, ki je dodal, da sta se v Planici tudi zaročila. "Ti spomini še vedno živijo v meni. Še en razlog, zakaj se rad vračam v Planico, saj sem tu resnično doživel marsikaj," je povedal.

Lepo Poljakinjo je spoznal, ko je ta bila še fotoreporterka za poljski časopis.
Profimedia

38-letna Ewa danes ni več fotografinja, kljub temu da je žena zvezdnika, pa se izogiba soju žarometov. Danes nastopa v vlogi Kamilove agentke in skrbi za podjetje, ki izdeluje kape za poljsko skakalno vrsto, poroča portal Moški svet. Je tudi predsednica Stochovega smučarskega kluba KS Eve-nement Zakopane, prav tako je oblikovalka Kamilove blagovne znamke.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta