(FOTO) Presenečenje: Ena najboljših smučark na svetu ljubi 30 let starejšega moškega

A.L.
25.02.2024 08:45

''Želim najti nekoga, ki me bo imel rad tudi brez smuči,'' je dejala za švicarski Blick.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Sofia Goggia je že leta ena najboljših alpskih smučark na svetu. Letos je zaradi poškodbe sezono predčasno prekinila, trenutno pa se več kot o njenem zdravstvenem stanju govori o njenem ljubezenskem življenju. 30-letnica iz Bergama naj bi se po poročanju več medijev zaljubila v 60-letnega italijanskega televizijskega voditelja in novinarja Massima Gilettija, s katerim naj bi se videvala že več mesecev.

Metropolitan piše, da naj bi 30 let starejši Massimo zvezo potrdil na javni televiziji Rai Due v šovu Belve. Tam je priznal, da je do ušes zaljubljen. Par naj bi se spoznal prek skupnih prijateljev, nedavno pa so ju skupaj opazili v Rimu, s čimer sta poskrbela še za dodatne govorice.

29 let starejši Massimo naj bi zvezo potrdil na javni televiziji Rai Due.
Profimedia

Italijanka, ki svoje zasebno življenje sicer skrbno skriva pred radovedno javnostjo, je pred kratkim dejala, da želi v življenju moškega, ki je ne bo imel rad samo zaradi njenih uspehov. ''Želim najti nekoga, ki me bo imel rad tudi brez smuči,'' je dejala za švicarski Blick in namignila, da si v bližnji prihodnosti želi otroke.

Par naj bi se spoznal prek skupnih prijateljev.
Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta