(FOTO) Bila je ljubezen na prvi pogled: Naša smučarska zvezdnica je v zvezi z izjemno čednim bratom svoje tekmice

D.Ži
09.01.2024 10:48

Niti sanjalo se ji ni, da se bo nekoč zatreskala v Italijana, saj so se ji vedno zdeli preglasni. Vlogo posrednice pri parčkanju je odigrala kar Ana Bucik.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Andreja Slokar je fanta spoznala pred štirimi leti na pripravah v Argentini. 
Andrej Petelinšek

Minuli konec tedna so navijači zanjo stiskali pesti, ko se je na Zlati lisici spustila po kranjskogorski strmini, še posebej močno, saj se je na smučarsko sceno vrnila po tem, ko si je oktobra 2022 na treningu strgala križne vezi in po poškodbi dolgo okrevala. Medalje ji sicer ni uspelo osvojiti, a zagotovo Andreja Slokar še zdaleč ni rekla zadnje. Več sreče kot na belih strminah ima Ajdovka očitno v ljubezni, kjer ji že nekaj časa cvetijo vrtnice tudi sredi zime. 

Pred štirimi leti je na pripravah v Argentini spoznala brata tekmice Federice Brignone. Iskrica je preskočila, njen novi fant pa je postal David Brignone, trener italijanske reprezentance. V intervjuju za športni časopis Ekipa SN je Slokar povedala, da so iskrice preskočile že ob prvem srečanju. "Je bila to ljubezen na prvi pogled? Da, lahko bi tako rekli, oba sva si bila takoj všeč," je povedala. Vlogo posrednice je pri njunem spoznavanju odigrala smučarska kolegica Ana Bucik, ki je na večerjo v Argentini povabila njegovo sestro Federico. In brat je prišel z njo. "Sedela sva nasproti in hitro sva se zaklepetala," se spominja. 

Ironično, Italijani niso zmeraj bili ljudje, ki bi ji bili posebej pri srcu. "Nisem jih prebavljala, vedno so bili tako glasni. Starša sta veliko hodila v Italijo in tudi govorila italijansko, kar me je vedno jezilo. In potem sem spoznala Italijana in zdaj govorim italijansko več kot slovensko," je povedala za Ekipo. Življenje ima z nami včasih pač svoje načrte. Na njuno prvo skupno javno fotografijo pa še čakamo, saj na njegovem instagramovskem zidu v glavnem vidimo fotografije s sestro. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta