(FOTO) Ta slika dokazuje, da ima slovenska lepotica otroka s hrvaškim nogometnim zvezdnikom. Sta se skrivaj poročila?

D.Ži
26.06.2022 11:50

Ugibanj je konec. Kaja Vidmar in Šime Vrsaljko sta par in starša deklici. Prav mogoče je, da sta šla še korak dlje.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Pa ju imamo! Slovenska lepotica Kaja Vidmar je na Instagramu objavila prvo fotografijo, na kateri je pozirala s hrvaškim nogometnim zvezdnikom Šimetom Vrsaljkom.

Zaljubljena golobčka sta na jahti, med poležavanjem na palubi, pozirala in se, sodeč po nasmehu, zelo zabavala.

Veliko sledilcev jima je v komentarjih zaželelo srečo, s to fotografijo pa je Kaja dokončno potrdila govorice, ki okoli njiju že nekaj časa krožijo po medijih.

Kaja je pred dnevi objavila risbo, na kateri so trije liki, ki predstavljajo njo, Vrsaljka in otroka, hčerko Viktorijo, na fotografiji je označila tudi nogometaša, ki je pred kratkim spet aktiviral svoj instagramovski profil.

Po poroki Dominika Livakovića so se pojavile govorice, da sta si lepa Kaja in Vrsaljko že izmenjala zakonske zaobljube, saj na fotografijah vidimo, da oba na desni roki nosita prstan. Družinica živi v Madridu, kjer on igra za Atletico.

Vrsaljko je govorice o ločitvi od žene Matee sprožil lani, ko je z Instagrama izbrisal njune skupne fotografije, nato pa se v javnosti začel pojavljati brez poročnega prstana.

Matea je bila njegova prva velika ljubezen in skupaj sta bila od srednje šole, poročila sta se leta 2017, po devetih letih razmerja. V začetku junija 2018 se jima je rodil sin Bruno.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta