(FOTO) Ti detajli so razkrili, da slavni nogometaš otroka pričakuje z lepo slovensko vplivnico

D.Ži
01.03.2022 09:25

Hrvaški nogometni zvezdnik poročnega prstana že nekaj časa ne nosi več. Kot kaže, bo kmalu postal drugič očka.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Hrvaški nogometaš Šime Vrsaljko je zadnje čase pogosto tema slovenskih in hrvaških spletnih portalov, predvsem zaradi svojega burnega zasebnega življenja, predvsem gre za govorice o težavah v zakonu njega in žene Matee, ki ga bojda v Madridu ni obiskala že leto in pol. 

Govorice so se sprožile na danes zelo klasičen način. Ona je s svojega instagramovskega profila odstranila njegov priimek in požar je bil zaneten.

Profimedia

Kot piše hrvaški Exkluziv, naj bi Vrsaljko in žena že nekaj časa živela ločeno, izvedeli so tudi, da naj bi se njegovo srce že ogrelo za drugo žensko.  

Kot piše 24ur.com, naj bi bil Šime zadnje leto v zvezi s spletno vplivnico in nekdanjo Playboyevo zajčico Kajo Vidmar, ki se je pred kratkim preselila v Madrid, nato pa svoje sledilce presenetila s tem, ko jim je pokazala nosečniški trebušček.

Profimedia

O tem, kdo je oče otroka, javno noče govoriti, zato so ugibanja o tem, ali je otrok nogometašev, vse bolj glasna. Se je pa medtem oglasil Vrsaljko sam in v v kratkem zapisu s prstom pokazal na novinarje, češ da skačejo po vrtu njegove babice Anđe, novic o svoji novi ljubezni in hčerki, ki naj bi se rodila čez mesec dni, pa ni demantiral.

Ni ostalo neopaženo, da se Šime že nekaj časa na fotografijah pojavlja brez poročnega prstana, fotografije Matee pa so z njegovega Instagrama skrivnostno izginile. Ljubezen, ki se je začela v srednješolskih letih, je očitno prav tako izpuhtela. Oboževalci so nato hitro opazili, da Šime in Kaja na družbenih omrežjih sledita drug drugemu ter da Kaja sledi tudi njegovemu bratu Marjanu, on pa njeni sestri Lari. Kmalu so ju opazili tudi skupaj v avtomobilu.

Šime in Matea sta se spoznala še v najstniških letih, leta 2016 jo je zasnubil, leto kasneje sta se poročila. Imata sina Bruna. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta