(FOTO) Lepa slovenska vplivnica, ki jo povezujejo s slavnim hrvaškim nogometašem, pokazala nosečniški trebušček

D.Ži
15.03.2022 09:55

Veselo pričakovanje se stopnjuje, sledilci Kaje Vidmar pa ugibajo, kdo je skrivnostni oče njenega otroka.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Lepa slovenska vplivnica Kaja Vidmar, ki se je pred kratkim znašla v središču pozornosti zaradi novice, da naj bi s hrvaškim nogometašem Šimetom Vrsaljkom pričakovala otroka, je zdaj svojim spletnim sledilcem pokazala nosečniški trebušček.

Manekenka in nekdanja Playboyeva zajčica je pozirala v oprijeti črni opravi, v kateri sta do izraza prišla njeno veselo pričakovanje in naravna lepota. 

Kaja naj bi po poročanju medijev rodila čez mesec in pol, imena otrokovega očeta doslej še ni razkrila, je pa v intervjuju za 24UR razkrila nekaj podrobnosti, tudi to, da pričakuje hčerko in, zakaj je novico tako dolgo skrivala.  

"Ni bilo težko, saj sem se že takoj na začetku odločila, da bodo v veseli novički uživali le družinski člani in tesni prijatelji. Vseeno pa smo imeli doma veliko dela in sama sem imela veliko dela s svojo znamko, meseci so šli hitro mimo," je povedala Kaja, ki je v Madridu na planu spustila svoj ustvarjalno strast do šivanja in oblikovanja modnih izdelkov iz usnja ter lansirala lastno blagovno znamko. Trenutno s partnerjem živi v Madridu, njegova identiteta uradno ostaja skrivnost.

"On je moj vitez, o katerem sem toliko prebrala v vseh svojih najljubših zgodovinskih romanih – največja podpora, razlog za moj vsakodnevni smeh in motivator v vseh pogledih," je povedala za 24UR. 

Mnogi so hrvaškega nogometaša prepoznali na fotografiji, na kateri noseča Kaja objema skrivnostnega moškega, pri čemer sta prikazani le njuni senci. Njuni sledilci so opazili še, da sta oba na družbenih omrežjih objavila fotografije istega psa.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta