(FOTO) Poredni nogometni zvezdnik razglasil zaroko, a ga videvajo z drugo lepotico. Nekoč je bil v zvezi s Hrvatico

D.Ži
23.06.2022 10:00

Mario Balotelli ima kar pestro ljubezensko življenje, a te dni uživa v družinski idili. Na dopustu mu družbo delata hčerka Pia in atraktivna ženska, ki pa ni tista, s katero se je pred časom zaročil.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Kot večina njegovih kolegov tudi italijanski nogometaš Mario Balotelli te dni uživa na zasluženih počitnicah. Nahaja se na Sardiniji, kjer mu družbo delata hčerka Pia in lepa rjavolaska Francesca Monti, za katero se zdi, da je povsem osvojila njegovo srce.

Profimedia

31-letni Mario se je zabaval na eni izmed plaž, na katero je prispel s svojo luksuzno ladjo, lepotica v bikiniju z bujnimi oblinami se od njega ni ločila niti za hip.

O njegovem ljubezenskem življenju se zadnje čase bolj malo govori, italijanski mediji pa so poročali o njegovi zaroki z zvezdnico resničnostnih šovov Alessio Messino konec leta 2020, kar je nato potrdil tudi sam.

Profimedia

"Da, zaročen sem in zaljubljen," je povedal za The Sun, potem ko je revija Chi objavila njune prve skupne fotografije. Vendar se zdi, da od te ljubezni ni ostalo nič, saj je Mario marca delil posnetek, na katerem objema drugo dekle.

"Ljubezen je najmočnejše in najlepše čustvo, ki ga lahko občutiš, zato ljubite. Ljubite za vedno," je dejal Mario.

Profimedia

Hčerko Pio je dobil z Raffaelo Fico, s katero sta imela večmesečno razmerje, ki se je zaradi njegovega domnevnega varanja končalo. Manj kot dva meseca po razhodu je Raffaella razkrila, da je noseča, kar je razjezilo nogometaša, ki je trdil, da je to prej sporočila medijem kot pa njemu.

Sprva je priznanje očetovstva zavrnil in zahteval DNK test, vsa afera pa je več mesecev polnila naslovnice. Kljub temu sta razmerje na kratko obnovila med Raffaellino nosečnostjo, a sta se decembra 2012, ko se je rodila Pia, dokončno razšla. Očetovstvo je priznal šele februarja 2014, ko je DNK potrdil, da gre res za njegovo potomko.

Profimedia

Po potrditvi je novico objavil na Twitterju in sledilcem sporočil: "Končno res. Pia, moja sladka punčka!!! Tvoj očka," je takrat zapisal, tri leta pozneje pa se mu je z manekenko Clelio v Lyonu rodil sin, o katerem je znanega le malo.

Raffaella je znana tudi po tem, da se druži s Cristianom Ronaldom, nastopa v italijanski različici resničnostnega šova "I'm A Celebrity Get Me Out Of Here", hčerkine prve fotografije je prodala italijanskemu tedniku Chi.

Profimedia

Mario je bil tudi v kratki zvezi s hrvaško manekenko Anđelo Šimac, ta naj bi mu posvetila tetovažo. V svojih zgodbah na Instagramu je sledilce nekoč povabila, naj ji postavljajo osebna vprašanja, eno od njih pa se je glasilo: "Kaj piše na tvoji tetovaži in komu je posvečena?"

Odgovorila je, da je to verz pesmi Erosa Ramazzottija "Certi amori regalano un'emozione per sempre", kar bi lahko prevedli kot "Nekatere ljubezni podarijo čustva za zmeraj", in dodala začetnice MB.

Profimedia

Angela in Mario sta bila pred tremi leti v kratki zvezi, danes pa je ona srečna z nogometašem Lirijem Kastratijem, s katerim je pred kratkim dobila hčerko.

Profimedia

"Z Balotellijem nimam več nič. Z njim nimam niti ene fotografije. Vse sem izbrisala zaradi Lirima, ki ga ljubim," je takrat povedala za 24sata in dodala, da je bil Ballotelli dober človek, ki jo naučil, kako postati ženska.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta