(FOTO) Tako zaljubljena! Renata Bohinc ni več samska, njen novi fant je član zelo znane mariborske skupine

D.Ži
12.09.2023 11:08

Simpatični Štajerec je osvojil srce bivše žene našega skakalnega asa, skupaj sta preživela poletje.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Renata Bohinc in Primož Peterka sta se poročila leta 2003, razšla sta se leta 2019. 
Robert Balen

Zaljubljena! In privoščimo jima na polno. Ne vemo, kdaj je preskočila iskrica, a zdaj žari na polno. Renata Bohinc, svoj čas ena najbolj iskanih slovenskih manekenk, potem pa kar nekaj let žena smučarskega skakalnega asa Primoža Peterke, s katerim imata tri otroke, je po ločitvi očitno spet našla srečo v ljubezni. Zadnje mesece je v glavnem na svojem instagramovskem profilu pozirala sama, tudi v zelo drznih položajih in opravah, s katerimi je svojim sledilcem pošteno mešala glavo, te dni pa je končno razkrila, kdo je njen novi srčni izbranec.

Ime mu je Bine Zorko. Gre za basista priljubljene mariborske skupine Happy Ol'McWeasel. S postavnim svetlolascem, ki ima poleg vsega tudi zelo očarljiv nasmeh, sta se odpravila na izlet v Italijo, kjer sta skupaj objeta pozirala tudi pred znamenito graščino Miramare.

Romantično vzdušje za mlad parček torej. Skupaj sta preživela tudi poletni dopust na Hrvaškem. Njuni spletni sledilci so ju že zasuli s srčki in lepimi željami. Naj traja. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta