(FOTO) Težko je verjeti, da ima že 52 let. Posnela je vroče prizore z 20 let mlajšim in prekinila stike s starši

D.Ži
07.09.2022 09:07

Heather Graham ostaja ena najlepših igralk na filmski sceni. Kariera cveti, z družinskimi odnosi pa je pri njej že dolgo marsikaj narobe.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Slavna hollywoodska igralka Heather Graham je pri 52 letih pokazala svojo zapeljivo postavo. Zvezdnica se je po plaži v Los Angelesu sprehajala v majhnem črnem bikiniju, paparaci pa so ovekovečili njen skoraj filmski prihod iz morja.

Profimedia

Heather je nato odšla v senco in se družila z neznanim moškim, skupaj sta se nato hladila s pijačo iz iste velike steklenice.

Profimedia

Igralka svoje zasebno življenje uspešno skriva pred javnostjo in ni znano, ali je trenutno v zvezi. Govoric je veliko. Lani je objavila fotografijo s skrivnostnim moškim, s katerim so jo nato opazili tudi na plaži. Pred tem je bila med letom 2011 in 2018 v razmerju z izraelskim scenaristom Yanivom Razo, nato pa se je glede svojega ljubezenskega življenja zavila v molk.

Profimedia

V medijih ostaja prisotna, tudi zaradi številnih drznih erotičnih prizorov, ki jih je posnela v karieri. Zadnji tak je bil v filmu Izgubljeni sin, v katerem igra prostitutko, decembra lani so v javnost pricurljale fotografije s snemanja, kjer je bila zgoraj brez.

Profimedia

Vroče prizore je posnela z 20 let mlajšim reperjem Machine Gun Kellyjem, ki je znan po svojem kontroverznem obnašanju in razmerju z igralko Megan Fox.

L
Profimedia

"Iskreno, sprva nisem vedela, kdo je, otroci mojih prijateljev ga poslušajo," je v intervjuju za ABC Audio priznala in dodala, da sta se na snemanju zbližala in da je do njega začela gojiti skoraj materinska čustva.

Igralka od leta 1997 ne komunicira s svojimi starši. Joan in Jim Graham ne vesta, kaj je šlo tako zelo narobe. Heatherin oče, 82-letni Jim, upokojeni agent FBI, je povedal: ''Z Joan sva preživela nešteto neprespanih noči in razmišljala, kaj je šlo narobe. In še danes ne veva. Vsakič, ko nekje prebereva, da nisva del Heatherinega življenja, vse skupaj postaja le še bolj frustrirajoče. Hollywood je strašen kraj - uničil je našo družino. Heather sva vzgojila tako, da je zrasla v neodvisno žensko. In ko je izšel film 'Boogie Nights', sploh nisva vedela, da je Heather v njem.''

Heather je zaslovela v zgoraj omenjenem filmu, kjer je upodobila vlogo porno igralke Brandi, bolj znane pod vzdevkom Rollergirl. Čeprav se nahaja v šestem življenjskem desetletju, je nemogoče prezreti njen neverjetno mladostni videz. "Rada spim. Včasih, ko ljudem povem, koliko spim, so šokirani. Ponavadi spim od 9 do 12 ur," je razkrila.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta