(FOTO) Nekoč je z lepoto obnorela svet, v novem filmu pa pri 51-ih igra zgoraj brez

D.Ži
16.12.2021 09:25

Heather Graham tudi v nekoliko bolj zrelih letih ostaja ena najlepših žensk na svetu. Pravi, da je skrivnost njenega videza veliko spanja.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Igralka Heather Graham je v 90-ih in v letih okoli preloma tisočletja ustvarila številne nepozabne vloge v uspešnih filmih, kot so Austin Powers, Boogie Nights in Hangover, ki so ji prinesli status seks simbola. Čeprav jo zadnja leta na velikih platnih videvamo redkeje, je v svojem novem filmu pokazala več kot običajno. Heather trenutno snema vestern Poslednji sin, v katerem igra prostitutko. V javnost je že pricurljajo nekaj utrinkov s snemanja, ki razkrivajo, da se v filmu pojavi tudi zgoraj brez.  

Vroče prizore je posnela z 20-let mlajšim raperjem Machine Gun Kellyjem, ki je znan po svojem kontroverznem vedenju in razmerju z igralko Megan Fox.

Profimedia

"Iskreno, sprva nisem vedela, kdo je, poslušajo ga otroci mojih prijateljev," je priznala Grahamova v intervjuju za ABC Audio, a dodala, da sta se na snemanju zbližala in da je razvila celo materinski čut do njega. Poleg Heather in Kellyja eno glavnih vlog v filmu igra Sam Worthington.

Ko govorimo o Grahamovi, je treba omeniti tudi njen videz, pri katerem ne popušča. Stara je 51 let in še vedno je videti vrhunsko. S svojim zdravjem poskuša ravnati nežno. Pravi, da je skrivnost mladostnega videza v spanju. "Rada spim. Včasih, ko ljudem povem, koliko spim, jih šokiram. Ponavadi spim od devet do dvanajst ur," razkriva igralka.

Profimedia

Veliko se giba in poskuša živeti umirjeno. "Redno vadim jogo in meditiram," pravi Heather, ki se vsaj en dan v tednu ukvarja tudi lončarstvom, kuhanjem ali branjem. Tako umiri svoje misli. 

Zasebno življenje uspešno skriva pred javnostjo in ni znano, ali je trenutno v razmerju, čeprav se o tem ugiba, odkar je objavila fotografijo s skrivnostnim moškim. Bila sta na plaži. Pred tem je bila med letoma 2011 in 2018 v zvezi z izraelskim scenaristom Yanijem Razom.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta