(VIDEO) Izrezi in luknje: Beyonce zlomila Instagram z obleko, ki njenih prsi skoraj ni zakrila

D.Ži
24.08.2022 10:11

Kraljica. Beyonce uživa, ko svoje oboževalce razveseli s kakšno predrzno opravo, ki domišljiji pušča le malo prostora.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Ameriška glasbena superzvezdnica Beyonce je objavila video, v katerem pozira v oprijeti kratki črni obleki z razporki okoli prsi.

Z opravo je čudovito podčrtala svojo zapeljivo postavo, kot piko na i kombinaciji pa si je omislila hlačne nogavice z izrezi v zgornjem delu.

Njeni lasje so bili razpuščeni, bež šminka pa je poudarila polne ustnice in se odlično podala k črnemu stajlingu. Nosila je tudi sončna očala, neopažena ni ostala niti bleščeča torbica. Sledilci so seveda nad videnim navdušeni in ne skoparijo s komplimenti. "Lepo", "Super", "Goreče", "Popolno", "Mačka", "Vse si zažgala" so le nekateri od njih.

Na Instagram profilu ji sledi skoraj 273 milijonov oboževalcev, ki vsakodnevno spremljajo njene objave.

Glasbena diva je od leta 2008 poročena z reperjem Jay Z-jem, njun zakon pa so zaznamovali škandali, saj se vsake toliko v medijih pojavijo zgodbe o njegovih domnevnih skokih čez plot.

Pevka naj bi možu vse oprostila in obnovila sta poročne zaobljube. Skupaj imata hčerko Blue Ivy, ki se je rodila leta 2012, ter dvojčka Rumija in Siro.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta