(FOTO) Tragično: Bivšo misico našli mrtvo na posestvu nogometnega zvezdnika. Kaj se je 25-letnici zgodilo?

D.Ži
31.03.2023 09:45

Ljubila je konje in svoje delo, a žal je nesrečen splet okoliščin življenje lepotice, ki je nekoč na svetovnem izboru zastopala Veliko Britanjo, predčasno končal.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Nekdanja lepotna kraljica, misica Jessica Whalley je umrla po padcu s konja v hlevu nekdanjega nogometaša Michaela Owna v Veliki Britaniji, žalostno novico pa je potrdila njena prijateljica.

Michael Owen sicer ne daje izjav, a naj bi bil povsem iz sebe.
Reuters

25-letni Jessici so zdravniki poskušali pomagati, potem ko se je zgrudila na posestvu Manor House Stables blizu Malpasa v Cheshiru, kjer je delala kot vodja transporta. Umrla je na kraju nesreče. Prijateljica Allison Samuel je novico potrdila za The Sun in razkrila, da je tragično umrla le nekaj dni pred svojim 26. rojstnim dnem.

Allison, ki je delala z njo, trdi, da je Jessica umrla po padcu s konja, druge priče iz hleva, kjer se je vse skupaj dogajalo, pa so to zanikale in za Daily Mail dejale, da je prezgodaj, da bi kaj trdili. 

"Preprosto ne morem verjeti, tako zelo smo jo imeli radi. Bila je ljubko dekle, ki je resnično uživalo v svojem delu. Bila je priljubljena, všečna in srčna mlada ženska. To je tako nepričakovano, bila je fit in zdrava. In tudi lepa, lahko bi bila manekenka. Kakšna tragedija, to soboto bi praznovala 26. rojstni dan. Rekli so nam, da se je zgodilo zelo nenadno, padla naj bi s konja, strašen šok," je rekla Alisson.

Uprava posestva komentarja za Daily Mail ni želela dati, vendar so viri razkrili, da naj bi bili Owen in osebje povsem iz sebe.

"Tako žalostno je videti Michaela Owena in vse njegovo osebje v solzah po takšnem šoku. Bila je mlada, brez zdravstvenih težav," je zapisala Jessica Mair, ena od prič. 

Tiskovni predstavnik mrliškega oglednika v Cheshiru je za časnik potrdil, da so smrt prijavili njegovemu uradu, a da preiskava še poteka.

V čustvenem poklonu na Facebooku je eden od Jessicinih prijateljev, džokej Zander Voy, delil zadnjo sliko nekdanje lepotne kraljice, na kateri uživa ob kozarcu vina le tri dni pred tragedijo.

"Srce parajoče, ko slišim, da je Jess danes izgubila življenje pri 25 letih. Jahala je in počela, kar je imela rada. V Dubaju smo preživeli toliko lepih trenutkov. Naj počiva v miru," je Zander zapisal na Facebooku.

Policija je sporočila, da Jessicine smrti ne obravnava kot sumljivo in da so o njej bili obveščeni tudi njeni najbližji sorodniki.

"Z globoko žalostjo moramo sporočiti, da je zelo cenjena članica naše ekipe umrla na delovnem mestu. Družina je bila obveščena, vsi prosimo za spoštovanje zasebnosti," je dejal uradnik. V konjušnici trenira tudi Michaelova hči Gemma Owen.

Jessica je delala kot vodja transporta v Manor House Stables, delala je tudi za šejka Hamdana bin Rashida Al Maktouma, namestnika vladarja Dubaja, ki ima v lasti več čistokrvnih konj v hlevih po vsem svetu.

Jessica je leta 2019 zastopala Veliko Britanijo na tekmovanju Miss Universe turizma, ki je potekalo v Bejrutu.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta