Tina Gaber o žaljivih komentarjih in zvezi s premierjem Golobom: Zaradi svoje inteligence mi je postal všeč

D.Ži
28.02.2023 09:36

"Nič me ne zaskeli bolj kot krivica, neresnica," v intervjuju za revijo Jana pravi nova partnerica premierja Goloba.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Tina Gaber in premier Robert Golob na proslavi ob kulturnem prazniku, kjer je veliko pozornosti pritegnila njena bela obleka. 
Robert Balen

Odkar je postalo jasno, da je osvojila srce premierja Roberta Goloba, slovenska javnost pozorno spremlja vsak korak Tine Gaber. Bivša misica, lobistka, nazadnje pa tudi sovoditeljica šova Exatlon Slovenija na Planet TV je na proslavi ob kulturnem prazniku, na katero je prišla s premirjem pod roko, veliko pozornosti pritegnila tudi s svojo belo obleko in črnim pasom. Komentarji na račun nove zveze na spletu dežujejo. In niso zmeraj prijazni. O tem, kako je, ko lahko vsak o tebi reče kar koli, je spregovorila tudi v intervjuju, ki ga je dala za novo revijo Jana.

Coming out na Prešernovi proslavi.
Fotografija: Robert Balen/Večer

"V moji glavi so ljudje dobri, imam jih rada. Menim, da smo Slovenci srčen narod. To navsezadnje vedno znova dokazujemo. Znamo stopiti skupaj, pomagati, se nasmejati. Smo brihtni, marljivi in iznajdljivi. Pošteni. Zato ne dovolim, da bi me peščica manj zadovoljnih prepričala o nasprotnem. Seveda to ne pomeni, da me kakšna opazka ne prizadene. Nič me ne zaskeli bolj kot krivica, neresnica. A kako naj bi vstala v nov dan, če bi verjela, da so vsi takšni, da vsemu verjamejo in slabo mislijo? Potem bi tudi jaz v sebi nosila žalost. Ne! Verjamem v dobre ljudi. In ti so v večini," je povedala Tina Gaber, ki se mora soočati tudi s številnimi polresnicami in lažmi. 

"Napisati senzacionalen, bizaren, neresničen članek, ki bo privabljal klike, da bo medij privlačnejši za oglaševalce, ni težko. Vzeti stavek iz konteksta in ga prilepiti na naslovnico, je še lažje. In potem vse to še obesiti na druge portale in vsa možna družbena omrežja, kjer se vsujejo žaljivi komentarji – seveda v kombinaciji s troli. Torej s tisočerimi slovenskimi lažnimi, plačanimi profili na družbenih omrežjih. Pa govorim le o eni novici, takih pa je dnevno na stotine. In potem se vprašam, kakšno klimo to ustvarja v državi? Si ljudje tega v resnici želijo? Šokantne, prikrojene, negativne novice, kako je 'vse slabo in nič ne štima'? Ne," meni Tina Gaber. Celotni intervju je objavljen v reviji Jana, ki je izšla 28. februarja. 

Čeprav o svoji zvezi sprva ni želela govoriti, je nato le pojasnila, kaj jo je na Robertu Golobu pritegnilo. "Zaradi svoje inteligence, znanstvene razgledanosti in naprednosti mi je padel v oči in postal všeč," je poudarila in zanikala obtožbe, da se je zapletla z vezanim moškim.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta