(FOTO) Slovenska TV-voditeljica presenetila z novo barvo las. To ji sporočajo gledalci ...

D.Ži
14.11.2022 10:44

Melani Mekicar se je z novo pričesko zlila z odtenki jesenskega gozda. Pravi, da se rdečelaske bolj zabavajo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Pravijo, da se za rdečo barvo las pogosto odločijo ženske, ki bi rade dominirale in si zagotovile kar se da veliko pozornosti. In slovenska scena je pravkar dobila sveže pečeno rdečelasko, ki ji nova barva las zelo pristaja. Za spremembo, s katero je še dodatno nadgradila svoj že tako zelo atraktiven videz, se je Melani Mekicar odločila sredi jeseni in se tako zlila z letnim časom, polnim toplih, prijetnih barv. Gre za priljubljen odtenek, ki so si ga letos omislile številne ženske. 

Na fotografiji, ki jo je voditeljica oddaje v Petek zvečer objavila na svojem Instagramu, pozira s precej resnim izrazom na obrazu, a oboževalci dobro vedo, da je Melani dekle, ki se zelo rado smeji. Takšno jo imamo tudi najraje - nasmejano do ušes. 

"Rdečelaske se bolj zabavajo," je nizu fotografij svoje preobrazbe pripisala Melani. No, prepričani smo, da zna voditeljica življenje na polno živeti z vsemi barvami las, nam pa je tudi njena nova podoba zelo všeč. Tudi spletni sledilci se strinjajo, saj ji sporočajo, da je zelo vroča. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta