(FOTO) V sedmih nebesih! Ana Roš po ločitvi pokazala svojo novo ljubezen. Razkrila je, kako sta se spoznala

D.Ži
18.10.2022 09:24

Naša najsvetlejša kuharska zvezda o svojem zasebnem življenju govori zelo iskreno, tokrat je s spletnimi sledilci delila fotografijo novega moškega v svojem življenju.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Ne le nova pekarna, ki jo je nedavno odprla v Ljubljani, temveč tudi nova ljubezen. V življenju Ane Roš se zmeraj dogaja na polno, očitno tudi na čustvenem področju. Tokrat se niso v pravo konstelacijo postavile samo Michelinove zvezdice, temveč tudi ljubezenske. 

Ana Roš je s Hišo Franko v Michelinovem vodniku za leto 2024 obdržala najvišje priznanje, tri zvezdice.
Reuters

Da se je naša zvezdniška kuharica pred časom ločila, ni skrivnost, saj je o tem spregovorila tudi v oddaji Ena na ena pri Urošu Slaku"Vsa razhajanja so dolgoročni projekti, dolgotrajni procesi. Ker sem zelo srčna in po svoje tudi občutljiva, je ta proces nekoliko daljši kot pri nekom drugem. Želela sem zaščititi par ljudi, ki mi v življenju ogromno pomenijo. Eno sta zagotovo Svit in Eva Klara, torej otroka. Drugo je moje prijateljstvo z Valterjem, ko imaš z nekom otroke, je pomembno, da ti odnosi ostanejo dobri in prijateljski. Na četrtem mestu je bilo reševanje mojega življenjskega dela in to je Hiša Franko. Ko gredo stvari predaleč, lahko vse te stvari zelo hitro zgubiš in tega si nisem nikoli želela," je takrat o razpadu dolgoletne zveze zelo iskreno povedala Ana Roš, ki je te dni svoje spletne sledilce presenetila z novo zelo osebno objavo.

Očitno nam je pokazala svojo novo ljubezen. "Srečala sem te na eni običajni pozni pijači, ki sem se jo res trudila preskočiti. Vate sem se zaljubila v sekundi in ta sekunda se je zdela desetletje, stoletje. Upam, da bo ta sekunda trajala za vedno. Nama bo uspelo?" je zapisala več kot očitno zelo zaljubljena Ana. Nekateri njeni sledilci novega izbranca očitno že poznajo in razkrivajo, da mu je ime Urban. Naj traja! Stoletje. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta