(FOTO) Zaljubljena do ušes! Renata Bohinc po ločitvi od Primoža Peterke spet žari

A.L.
07.05.2024 08:41

Vse kaže, da so ljubezenske težave preteklost.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Renato Bohinc je Slovenija spoznala kot ženo Primoža Peterke. Spremljala ga je ob vseh njegovih športnih uspehih in padcih, paru pa so se rodili tudi trije otroci. Pred leti sta znana Slovenca medijem sporočila, da se ločujeta, Renata pa takrat ni skrivala, da so šle nekatere stvari zelo narobe. "Mislila sem, da bo naša ljubezen dovolj, a zadaj so bili večji problemi, ki jim nisem bila kos. Pri vzgoji sem znala imeti trdo roko in odločno besedo, da sem otroke vodila, pri njem pa mi to ni uspelo, preprosto sem mu v imenu ljubezni dopuščala stvari, ki jih ne bi smela, a drugače nisem zmogla," je povedala za Onaplus.

"Mislim tudi, da bi za vrhunske športnike, ki končajo kariero, moralo biti bolje poskrbljeno, ker večinoma ne znajo živeti sami s sabo. Poznajo hotel, treninge in tekme, vse je urejeno. Doma pa te čaka resnično življenje, otroci, žena, hiša," je takrat še povedala za Onaplus.

A vse kaže, da so ljubezenske težave preteklost. Renata Bohinc je že nekaj časa v razmerju z Binetom Zorkom. Gre za basista priljubljene mariborske skupine Happy Ol'McWeasel, ki, kot kaže, svoj prosti čas posveča prav Renati. Par se tu in tam rad oglasi tudi sledilcem na družbenem omrežju, njune skupne fotografije pa kažejo, da se imata skupaj nadvse lepo.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta