(FOTO) Zaljubljena do ušes! Tinkara Kovač po ločitvi spet žari, zelo mogoče je, da njenega novega partnerja že poznate

A.L.
18.07.2024 10:17

Za revijo Jana je pred časom povedala, da je konec zakona sprejela brez težav.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Novica, da se ločuje Tinkara Kovač, je presenetila večji del slovenske javnosti, saj je naša priljubljena pevka s koncem svojega zakona opravila potiho, zelo diskretno, šele mesece kasneje smo izvedeli, da se je že izselila iz hiše, v kateri je nekoč živela z Matejem Mljačem in hčerkama.

45-letna pevka nikoli ni prav rada delila zasebnih reči z javnostjo. A očitno je zdaj vendarle napočil čas, da pokaže, kaj se ji dogaja. Na Melodije morja in sonca je ponosna pripeljala svojega novega partnerja, prav tako znanega glasbenika, Uroša Cingesarja. Par je bil na prireditvi videti zaljubljen do ušes, priljubljena glasbenica, ki ima iz prejšnjega zakona hčerki Almo in Galo, pa je žarela od sreče.

Za revijo Jana je pred časom sicer povedala, da je konec zakona sprejela brez težav. "Ne bi dramatizirala okoli začetkov in zaključkov, saj so ti pogosto neizbežni. Kot pravi Alica v čudežni deželi in njena mačka Smejalka: jaz sem se zjutraj zbudila in se vmes že trikrat spremenila, zato nisem več ista kot prej, ker so se mi zgodile nove stvari. Ljudje se moramo naučiti, da je konec nekaj normalnega. V preteklosti je bila življenjska doba krajša, danes pa je daljša, zato je redkost, da nekateri zdržijo v zvezi dolga leta, saj se vsi ne spreminjamo na enak način in v isto smer."

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta