(FOTO) Saša Lendero iskreno spregovorila: Je po razhodu z Miho Hercogom našla novega partnerja?

A.L.
17.07.2024 09:39

"Nekaj je zaljubljenost, ki je luštkana, a je ceneno čustvo. Lahko jo velikokrat doživiš, jaz sicer ne," je med drugim povedala pevka.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Pred časom je na slovenski estradni sceni završalo ob novici, da se po dolgih letih razhajata Saša Lendero in Miha Hercog. Zdaj že nekaj časa živita ločeno, kot kaže, pa ohranjata lep odnos.

Mnoge zanima predvsem, ali si je priljubljena pevka že našla novega partnerja pa tudi, kako po ločitvi gleda na moške. "Na začetku nas vznemirja nekdo, ki ima na žalost lažno moško energijo, malo prevladujočo, manipulativno, 'kul' tip, potem pa to daš čez in imaš možnost za kaj bolj resnega. V tem trenutku se mi zelo pomembno zdi osebnostna rast, čustvena zrelost, zmožnost biti predan," je v oddaji Potep z Leo Saša povedala voditeljici Lei Mederal.

"Nekaj je zaljubljenost, ki je luštkana, a je ceneno čustvo. Lahko jo velikokrat doživiš, jaz sicer ne. Jaz se ne zaljubljam zlahka, zelo zelo malokrat sem bila zaljubljena. Je pa zaljubljenost slepa in zato sploh ne potrebuješ druge osebe, ker se vse v tebi dogaja. Projiciraš ideje želje in po navadi ta slika, ki jo ti imaš, nima dosti zveze s tisto osebo. Bistvena stvar za ljubezenski odnos pa je zaupanje," je še povedala glasbenica in tako ostala skrivnostna glede taga, ali je že našla novo ljubezen.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta