(FOTO) Zaljubljeni Jure Košir objavil romantično fotografijo in pokazal, kakšna lepotica je njegova Simona

A.L.
29.07.2022 09:26

Sprva sta bila prijatelja, zdaj sta že sedem let par. Ob obletnici njunega razmerja je Jure Košir objavil posebno fotografijo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Nekdanji uspešni slovenski alpski smučar Jure Košir ne skriva, da je po ločitvi od Alenke Košir, s katero imata tri otroke, svojo srečo v ljubezni našel v Simoni Škrobar. Prav v teh dneh par praznuje sedem let, odkar sta se zaljubila, poseben trenutek je na Instagramu s sledilci delil tudi Košir. Ob fotografiji, na kateri pozirata zaljubljenca, je pripisal: "Sedem sekund ... ne, sedem let."

Sicer pa ni skrivnost, da ima 50-letnik rad zasebnost, a se tu in tam vendarle rad pohvali s svojo postavno izbranko. Kot je mogoče razbrati z njegovega Instagram profila, si skupaj rada privoščita potovanja, veliko jima pomenijo tudi trenutki, ki jih preživita na različnih koncih Slovenije.

Simona je pred časom v intervjuju za revijo Avenija namignila tudi, kako se je začela njuna ljubezen. "Nikoli si nisem predstavljala, da bi bila z njim romantično, saj sem ga doživljala kot prijatelja. Toda ko je bil že samski, sva se usodnega poletja spet srečala."

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta