Ko sta sama, počneta slavna zaljubljenca nekaj zares ogabnega. Oglasilo se je celo nekaj ogorčenih zdravnikov

D.Ži
28.04.2022 11:10

Megan Fox in Machine Gun Kelly se res zelo trudita, da ostajata eden najbolj čudaških parov na estradni sceni.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Hollywoodska igralka Megan Fox je pred kratkim šokirala javnost, ko je povedala, da si z zaročencem Machine Gun Kellyjem dobesedno pijeta kri, kar njenim oboževalcem ni bilo prav nič všeč.

Profimedia

35-letna Megan je zdaj dala dodatno pojasnilo za Glamour UK, saj se je po njenem nenavadnem priznanju v medijih oglasilo nekaj zdravstvenih strokovnjakov, ki so opozorili na nevarnosti takšnega neokusnega početja. Onkologinja Shikha Jain pravi, da je pitje človeške krvi nevarno in visoko tvegano početje, ki lahko pripelje do okužb in vnetij.

Profimedia

"Predvidevam, da je podatek o pitju krvi nekatere zavedel in si naju predstavljajo s kelihi, tako kot v Igri prestolov. Gre le za nekaj kapljic in zaužijeva jih zgolj v obredne namene," pravi Foxova

Igralka in reper sta skupaj neprestano in veljata ze enega najbolj čudaških zvezdniških parov. Počneta cel kup nenavadnih reči, med drugim Megan nosi zaročni prstan, ki ima na notranji strani bodice. Tako bi jo zelo bolelo, če bi ga poskušala sneti.  

Profimedia

Zaljubila naj bi se na prvi pogled, ko sta skupaj snemala "Midnight in the Switchgrass". Kmalu zatem se je ona ločila od igralca Briana Austina Greena, s katerim ima tri otroke.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta