V zakonu z 32 let starejšim igralcem je zdržala le leto dni. On se zdaj javno kesa za vse, kar je naredil narobe

D.Ži
15.04.2022 10:57

Sean Penn razkriva, da je zvezo z lepo Leilo pokopalo popivanje, pa tudi nasploh se za svojo drago ni prav zelo trudil.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Igralec Sean Penn (61) in njegova mlada žena Leila George (30) sta se pred kratkim uradno ločila, a kot kaže, on olajšanja ne čuti. 61-letni igralec je v intervjuju za Hollywood Authentic odprl srce in priznal, da je za razpad zakona kriv sam, ker je zanemaril njuno zvezo.

Profimedia

"Zelo sem zaljubljen v Leilo George. Zdaj jo redko vidim, ker sem uničil najin zakon. Pravzaprav sva bila poročena eno leto, a sem jo zanemarjal zadnjih pet let," je komentiral v intervjuju. Poudaril je, da je nikoli ni prevaral. "Razpad zakona se ni zgodil zaradi takšnih stvari. Bil sem depresiven, utapljal sem se v alkoholu in obupaval," je bil iskren igralec.

Profimedia

Težave ga pestijo že več mesecev in pravi, da Leila zagotovo ni bila vesela, ko je gledala, kako se njen mož zbuja ob 4.00, popiva ob 10.30 in pijan leži do konca dneva. Penn pravi, da se je pri tem veliko naučil o sebi in da se je odločil spraviti k sebi. "Zdaj se obnašam drugače in ne dovolim, da mi novice, mobilni telefon in druge podrobnosti uničujejo življenje," je zaključil.

Profimedia

Nekdanji par se je spoznal na snemanju filma leta 2015, v razmerju pa sta bila pet let, preden sta se julija lani poročila na zasebni slovesnosti v svoji družinski hiši. V zakonu sta zdržala le 15 mesecev.

Profimedia

Leila je sicer le nekaj mesecev mlajša od Seanove 30-letne hčerke Dylan Penn in dve leti starejša od njegovega 27-letnega sina Hopperja Penna.

Profimedia

To je Seanov tretji neuspešni zakon, odkar se je leta 2010 ločil od igralke Robin Wright, s katero je preživel 14 let, leta 1989 pa se je ločil od pop kraljice Madonne.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta