Filmski svet pretresla smrt komaj 25-letnega zvezdnika ene najbolj priljubljenih serij. Pred dnevi je izgubil očeta

D.Ži
01.08.2023 09:15

Kaj se je zgodilo, družina ne razkriva, naj pa bi se mladi igralec po očetovi smrti boril s hudo žalostjo, že nekaj časa tudi s psihičnimi težavam.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Ameriški mediji poročajo, da je v družinski hiši v Oaklandu umrl komaj 25-letni igralec Angus Cloud, znan po vlogi v izjemno priljubljeni ameriški najstniški seriji "Euphoria". Pred enim tednom se je moral soočiti s smrtjo svojega očeta in vir je za TMZ povedal, da je po pogrebu ostal v družinski hiši na Irskem, da bi "se ukvarjal s svojo žalostjo".

Profimedia

"S težkimi srci se moramo danes posloviti od neverjetnega človeka. Kot umetnik, prijatelj, brat in sin je bil Angus za vse nas poseben na toliko načinov," je v ponedeljek sporočila igralčeva družina. Njegova mati je v ponedeljek okoli 11.30 poklicala 911, poročajo mediji, in operaterjem na liniji povedala, da igralčevo srce ne bije.

Profimedia

"Prejšnji teden je pokopal svojega očeta in se močno boril s to izgubo. Edina tolažba, ki jo imamo, je, da vemo, da je Angus zdaj spet pri svojem očetu, ki je bil njegov najboljši prijatelj," je družina zapisala v izjavi.

Profimedia

"Cloud je odkrito govoril o svojih težavah z duševnim zdravjem in upamo, da je njegova smrt lahko opomin drugim, da niso sami in da se jim ni treba spopadati s tem v tišini. Upamo, da se ga bo svet spominjal po njegovem humorju, smehu in ljubezen do vseh. Prosimo za zasebnost v teh trenutkih, saj še vedno obdelujemo to uničujočo izgubo," so zaključili sorodniki. 

Profimedia

Oblasti še ugotavljajo vzrok igralčeve smrti, sprožena pa je tudi preiskava.

Cloud je v slavni seriji mreže HBO med letoma 2019 in 2022 igral preprodajalca mamil Feza O'Neilla in se hitro zapisal v srca gledalcev. "Euphoria" je ameriška najstniška dramska televizijska serija, ki jo je napisal Sam Levinson, serija spremlja skupino srednješolcev skozi njihove izkušnje z iskanjem identitete, travmami, drogami, prijateljstvom, ljubeznijo in seksom. Glavno vlogo igra Zendaya, ob njej pa nastopajo še Maud Apatou, Angus Cloud, Eric Dane, Alexa Demi, Jacob Elordi, Barbie Ferreira, Nika King, Storm Reid, Hunter Schaefer, Algie Smith, Sidney Sweeney, Coleman Domingo, Jevon Walton, Austin Abrams in Dominic Fake.

Profimedia

"Euphoria" žanje pohvale kritikov predvsem zaradi dodelane zgodbe, glasbe, igre in zrelega pristopa k temam, ki jih obdeluje, čeprav se nekaterim zdi sporna zaradi številnih prizorov golote in spolnosti. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta