(FOTO) Znana Slovenka povila ljubkega dečka, ki mu je dala čudovito ime. "Ukradel si nam srce," pravi

D.Ži
06.02.2023 11:26

Ni šlo gladko, a se je želja po materinstvu eni spletno najbolj sledenih Slovenk končno uresničila. Družinica te dni prekipeva od sreče.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Patricia Pangeršič in Tilen Šalih sta se razveselila dečka. 
Profimedia

Presrečni dnevi za Patricio Pangeršič in njeno družino. Spletna vplivnica in osebna trenerka, ki so jo bralke in bralci revije Obrazi Avenija leta 2021 izbrali za najbolj fatalno Slovenko leta, je na Instagramu sporočila, da je postala mamica dečku. 27-letnica je razkrila tudi, da je malemu princu ime Tai.  

"Ukradel si nam srce," je zapisala gurujka zdravega življenja in razkrila, da se je fantek rodil v petek, 3. februarja. Torej v nebesnem znamenju vodnarja.

Čestitke dežujejo, oglasilo se je tudi nekaj znanih Slovencev, ki Patricii čestitajo. "Čestitam vama. Kako se lepo smeji in kako lep datum rojstva ima," sporoča Nika Zorjan"Iskrene čestitke, draga družinica. Bravo, mami!" dodaja Sanja Grohar.

Veselje je še toliko večje, ker je Patricia, ki ji na Instagramu sledi več kot 126 tisoč ljudi, pred časom javno zelo odkrito spregovorila o zelo boleči izkušnji s spontanim splavom.

Takrat je otroka izgubila po sedmih tednih nosečnosti. Želja o materinstvu se ji je tokrat s partnerjem Tilnom Šelihom končno uresničila. Kot pravi sama, je tako srečna, da tega niti ne dojema. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta