(FOTO) Poljubljala je dres z njegovim imenom: Govori se, da naj bi bila temnolasa lepotica novo Neymarjevo dekle

D.Ži
09.01.2023 10:13

Dolgonoga 30-letnica naj bi osvojila srce brazilskega nogometnega boga. Zanj je navijala tudi na tribuni v Dohi.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Neymar naj bi imel novo dekle, 30-letno Brazilko Jessico Turini. Nova ljubezen brazilskega nogometaša je spletna vplivnica in model, veliko pozornosti pa je pritegnila na svetovnem prvenstvu v Katarju, kjer je spremljala tekme brazilske nogometne reprezentance.

Brazilka je svoje odzive na njegove zadetke na tribuni posnela in jih nato delila na družbenih omrežjih, objavila pa je tudi posnetek poljubljanja nogometnega dresa s podpisom slovitega nogometaša.

Vplivnica se je znašla na seznamu zvezdnikov, ki jih je Neymar povabil na novoletno praznovanje, v Pariz pa je prispela nekaj dni pred sprejemom in fotografije v praznični opravi objavila na svojem Instagram profilu.

Tekmovala je na tekmovanju Miss Espírito Santo 2014 in bila rojena v São Paulu. Poleg manekenstva dela tudi kot menedžerka v družinskem podjetju. Brazilka obožuje športne aktivnosti in je pred kratkim začela deskati, rada pa vozi tudi gokart.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta