(FOTO) Zvezdnika po dolgih letih skrivanja pred javnostjo pokazala svojo hčerko, ta je osupnila s svojim videzom

A.L.
03.10.2022 15:39

Z zadnjim uspehom 18-letnice se je na Instagramu pohvalila tudi ponosna mama.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Hči nekdanjega igralskega para Monice Bellucci in Vincenta Cassela, 18-letna Deva Cassel, je odraščala daleč stran od oči javnosti, a danes je slavni starši ne morejo več skrivati. Deva namreč uspešno gradi manekensko kariero, nedavno je že tretjič nastopila na modni reviji slovitega modnega dvojca Dolce & Gabbana. Z zadnjim uspehom se je na Instagramu pohvalila tudi ponosna mama, ki je objavila Devino fotografijo z zabave po modni reviji, kjer je 18-letnica blestela v elegantni zeleni obleki, mnogi pa so komentirali, da sta si mati in hči na las podobni.

Monica ima poleg Deve z nekdanjim možem Vincetom še 12-letno hčerko Leonie. Spoznala sta se leta 1996, leto kasneje pa sta se poročila. Nekdanja zakonca naj bi imela odprt zakon in oba sta pogosto menjavala spolne partnerje, o čemer se je v Hollywoodu veliko pisalo. Ločila sta se leta 2013.

Deva Cassel
Profimedia
Profimedia

Monica je po ločitvi našla srečo z 18 let mlajšim umetnikom in scenografom Nicolasom Lefebvrom, s katerim je v zvezi od leta 2017. Za seboj ima še en propadli zakon, in sicer s fotografom Claudiom Basso, s katerim se je poročila leta 1990 in se štiri leta pozneje ločila.

Vincet pa od leta 2016 ljubi 31 let mlajšo manekenko Tino Kunakey, s katero sta aprila 2019 dobila hčerko Amazonio.

Vincent Cassel in Tina Kunakey
Profimedia
Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta