Jennifer Lopez spregovorila o najtežjih trenutkih v življenju: Počutila sem se, kot da bom umrla

D.Ži
30.11.2022 10:16

Trenutno plujeta po mirnem morju ljubezni, a za vročo latino divo in hollywoodskim ljubljencem je trnova pot.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Reuters

Pot do zakona za Jennifer Lopez in igralca Bena Afflecka ni bila lahka. V novem intervjuju je pevka glasno razmišljala o tem, kako se je počutila po tem, ko sta leta 2004 nepričakovano razdrla svojo prvo zaroko.

Profimedia

"Ta razhod in vse po njem je bilo zame tako boleče. Ko sva pred 20 leti odpovedala poroko, je bilo moje srce zlomljeno kot še nikoli v življenju. Iskreno, počutila sem se, kot da bom umrla," je 53-letnica iskreno priznala za Page Six.

Profimedia

"Potem sem se naslednjih 18 let samo vrtela v krogu in preprosto nisem mogla tega narediti prav. Toda zdaj, 20 let pozneje, sem dočakala srečen konec. To je pravzaprav konec, ki se v Hollywoodu nikoli ne zgodi," je dodala J.Lo.

S 50-letnim Affleckom sta 17 let po prvem razhodu obnovila svojo romanco. Pevka je tudi napovedala, da bo izdala nov album 'This Is Me... Now', posodobljeno različico albuma 'This Is Me... Then' iz leta 2002.

Jennifer in Ben sta se prvič zaročila novembra 2002 in se dve leti pozneje razšla.

Profimedia

"Zdaj razmišljam o sporočilu albuma - če imaš, tako kot jaz, obdobja, ko izgubiš upanje in skoraj obupaš, ne odnehaj. Prava ljubezen res obstaja in nekatere stvari trajajo večno, to je resnica. Želim poslati to sporočilo svetu, hkrati moram ostati ranljiva," še pravi.

Jennifer Lopez and Ben Affleck coming from diner at the POLO BAR Jennifer Lopez and Ben Affleck coming from diner at the POLO BAR, New York, USA - 03 Feb 2022,Image: 658987615, License: Rights-managed, Restrictions:, Model Release: no, Credit line: Profimedia
Profimedia

Aprila 2021 so mediji poročali, da se je stara ljubezen po njenem razhodu z bivšim zaročencem Alexom Rodriguezom spet razplamtela. Leto kasneje sta se z Affleckom zaročila, julija 2022 v Las Vegasu pa tudi čisto zares poročila. Uradna poročna slovesnost je mesec kasneje potekala na Affleckovem posestvu v Georgii, tam so bili tudi številni njuni slavni prijatelji, med njimi Matt Damon in Kevin Smith. Poročnega obreda sta se udeležila tudi Jenniferina otroka Max in Emme s pevkinim nekdanjim možem Marcom Anthonyjem ter Affleckovi otroci - Violet, Seraphina in Samuel - z Jennifer Garner.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta