(FOTO) V Slovenijo prihaja eden najbolj vročih zvezdnikov telenovel, ki smo ga videli tudi v hollywoodskih filmih

D.Ži
18.10.2022 09:52

Carlos Ponce je ljubiteljem telenovel dobro znano ime. Novembra bo gost posebnega intervjuja v Ljubljani, z njim pa se bo mogoče tudi podružiti.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Carlos Ponce bo s slovenskimi oboževalkami in oboževalci tudi poklepetal.
Profimedia

Več kot 5,3 milijona sledilcev na Facebooku, več kot 3,3 milijona sledilcev na Instagramu in na milijone gledalcev po vsem svetu. V Slovenijo prihaja Carlos Ponce, eden najpriljubljenejših latino televizijskih zvezdnikov.

Ta zelo priljubljen igralec, pevec in voditelj se je rodil v Portoriku, večino življenja pa živi v Miamiju. Njegova igralska kariera je zelo pestra, najbolj prepoznaven je iz špansko govorečih telenovel.

Profimedia

Na Pop TV smo ga spremljali v glavnih vlogah v serijah, kot so Santa diabla, Dame chocolate, Silvana sin Lana, Pero Amor in drugih. Mnogi se ga pa spomnijo kot vročega učitelja joge iz hollywoodskega filma Počitnice za odrasle ali kot moža Jessice Biel v seriji Sedma nebesa.

Profimedia

Carlos Ponce pa ni samo igralec, ampak tudi pevec. Leta 1998 mu je pogodbo ponudil nihče drug kot Emilio Estefan, ki ga poznamo po sodelovanju z največjimi latino zvezdniki, kot so Jennifer Lopez, Shakira in Marc Anthony.

 
Profimedia

Carlos Ponce bo 6. novembra v ljubljanski Hali L56 na Litostrojski cesti posebni gost velikega intervjuja pred občinstvom, pričakujejo okoli 1000 ljudi, vstopnice so na voljo na Eventimu. Pripravljajo tudi VIP Meet & Greet druženje z igralcem in ostalimi gosti dogodka.

Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta