Lorella je izklesana v nulo: Priljubljena voditeljica je v skromnem bikiniju in prosojni kombineži prava paša za oči

D.Ži
13.06.2023 09:57

Vsake toliko nas Lorella Flego spomni, zakaj je glavna modna mačka na slovenski estradni sceni. Njen instagramovski profil je kot modna revija.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Tit Košir

Bližje kot je poletje, bolj mislimo nanjo. Tako zelo jo povezujemo Melodijami morja in sonca, ki so že za vogalom, predvsem pa Lorello Flego povezujemo s predanostjo modi in vrhunskemu okusu. Čedna voditeljica, ki v soboto popoldan modne nasvete deli tudi v oddaji z Ano Tavčar, je pravi vir navdiha, tudi kar se skrbi za formo tiče. Ne popušča in njena postava je na pragu 49-ih manekenska. Všeč nam je, da se svoje zapeljivosti zaveda. Njen instagramovski profil je prava modna revija, saj Lorella redno pozira v vseh mogočih modnih kombinacijah, že večkrat nas je presenetila v izrazito poletni podobi.

Svojih letošnjih kopalk še ni pokazala, malo brskanja pa nas hitro spomni na njene modne eksperimente zadnjih poletih. Med drugim je pred časom pozirala v zelo drznem svetlo rumenem bikiniju, ki je razkril, da voditeljica pridno dela trebušnjake. 

Tudi v spodnjem perilu se je že pokazala, še posebej čutna je fotografija, na kateri nosi nežno, prosojno belo majčko, ki le malo prepušča domišljiji. 

Da so tudi črne enodelne kopalke lahko zelo seksi, nas je spomnila septembra 2022. 

Pa ta poletno lahkoten bel komplet ...

Zelo navihane in sočno sadne so bile kopalke z vzorcem limon.

Nič čudnega, da je Lorella glavna modna mačka na naši sceni.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta