(FOTO) Uau, Lorella! Naša voditeljica pozirala v povsem prosojni črni opravi, ki razkriva marsikaj

D.Ži
01.08.2022 11:51

Poletna lahkotnost je zajela našo priljubljeno modno mačko, ki te dni pozira kot za stavo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Rtv Slo

Oddelala in odvodila je svoje, zdaj pa je čas za poletno razpoloženje. Lorella Flego, naša priljubljena modna mačka in voditeljica, ki smo jo nazadnje videli na odru Melodij morja in sonca, se je povsem predala poletni lahkotnosti tudi na svojem instagramovskem profilu, kjer ji sledi več kot 67 tisoč ljudi. Tam je zapisala, da je poletje stanje duha, pa tudi, da je včasih najti sebe največji dosežek v življenju.

Niso pa nas pritegnile samo njene globoke misli, temveč tudi atraktivne fotografije. Lorella namreč na njih v manekenski maniri pozira kot za stavo in nakazuje aktualne modne trende. Še posebej nam je v oči padla fotografija, na kateri blesti v zelo prosojni črni opravi, ki le malo prostora pušča domišljiji. Pod prosojno čipko namreč zelo jasno vidimo črn nedrc brez naramnic in črne hlačke (kopalke?). Zelo zapeljivo, čutno, a še vedno okusno. S tem je tudi ona nadaljevala trend prosojnih poletnih oblačil, ki ga zadnje čase opažamo med svetovnimi zvezdnicami. Lorella pač obvlada.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta