"Mislila sem, da je ta vlak odpeljal." Ko obleče bikini, nihče ne verjame, da je stara 52 let

D.Ži
08.05.2023 09:47

Padma Lakshmi velja za eno najlepših žensk na svetu. Te dni navdušuje bralce priljubljene revije, za katero je pozirala v zelo zapeljivih kopalkah.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Reuters

Ameriška voditeljica Padma Lakshmi je pri skoraj 53 letih prvič pozirala za revijo Sports Illustrated Swimsuit Issue in sprožila plaz odzivov, svojo drzno potezo pa je komentirala v oddaji Jimmy Kimmel Live.

Atraktivna Padma je pozirala v majhnem bikiniju, sestavljenem iz školjčevinastih krogov in tangie, ki so lepo poudarile njeno zapeljivo zadnjico.

"Ubijala bi za to, ko sem imela 20 let in sem bila model, ker je to sveti gral tega poklica. A nikoli me sploh niso poklicali za kaj takega in res sem mislila, da je ta vlak odpeljal. Ko sem pred nekaj meseci prejela klic, nisem mogla verjeti, nato pa sem se odpravila v telovadnico," je povedala Padma.

Nekdanja manekenka je vsa leta za svojo postavo zelo skrbela, navdušila je s svojim mladostnim obrazom, ki je bil komajda naličen. Padma je v Ameriki najbolj znana kot voditeljica priljubljenega kuharskega šova "To Chef", za katero je prejela tudi emmyjevsko nominacijo.

Izdala je kuharsko knjigo "Easy Exotic", ki je bila leta 1999 razglašena za najboljšo kuharsko knjigo na svetu. Ob tem je izdala še dve knjigi o hrani in knjigo spominov "Love, Lose And What We Are". Padma je tudi soustanoviteljica neprofitne organizacije "The Endometriosis Foundation of America" ​​​​in svetovna ambasadorka organizacije "Keep a Child Alive".

Profimedia
Profimedia
Profimedia
Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta