(FOTO) Kuharska zvezdnica si je nadela bikini in ... Ji kdo sploh verjame, da je stara 51 let?

A.L.
08.04.2022 10:00

Posnetek s Havajev je navdušil spletne uporabnike.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Ameriška televizijska voditeljica, večkrat nagrajena avtorica kuharskih knjig in nekdanja manekenka Padma Lakshmi je ena tistih žensk, ki s svojim mladostnim videzom privlači poglede, kjerkoli se pojavi. 51-letnica je zdaj na Instagramu objavila posnetek, ki je nastal med dopustovanjem na Havajih. Zvezdnica tam proste trenutke preživlja z 12-letno hčerko Krishno, večina pa je na posnetku opazila predvsem postavno kuharico.

V črnem bikiniju je pokazala izklesano postavo, ki bi jo zlahka pripisali tudi kakšni pol mlajši ženski. "Boginja," "Najlepša" in "Čudovita v srcu in navzven" so se vrstili komentarji.

Padma je postala znana voditeljica v Ameriki, potem ko je vodila oddajo "To Chef", za katero je bila nominirana celo za emmyja. Izdala je tudi kuharsko knjigo "Easy Exotic", ki je bila leta 1999 razglašena za najboljšo kuharsko knjigo na svetu. Izdala je še dve knjigi o hrani in spomine "Love, Lose And What We Are".

Profimedia

Leta 2004 je Padma stala pred oltarjem s pisateljem Salmanom Rushdiejem, tri leta pozneje pa je že vložila zahtevo za ločitev. Povezovali so jo tudi z Richardom Gerom.

Reuters
Profimedia
Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta