Po pačenju princa Louisa na kraljičini proslavi sta se oglasila William in Kate. S komentarjem sta navdušila

D.Ži
07.06.2022 10:30

Otroci so pač otroci. Četudi po njihovih žilah teče plemiška kri. Povsem jasno je, kdo je na praznovanju 70-letnice vladanja kraljice Elizabete pritegnil največ pozornosti.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Reuters

Platinasti jubilej vladanja kraljice Elizabete II. se je iztekel, in čeprav so vsi pričakovali, da bosta največ pozornosti na slovesnosti ukradla vojvodinja Meghan in princ Harry, so bile vse oči uprte v najmlajšega člana na balkonu - navihanega princa Louisa.

Profimedia

Malček je bil zelo nagajiv, s svojimi reakcijami pa je nasmejal vse prisotne. Starša in starejša sorojenca so ga morali večkrat opozoriti in pomiriti, saj je bilo jasno, da njegovo početje spremlja ves svet. 

Opozorila niso zalegla, deček je še naprej užival v otroštvu in kljuboval staršema, na svoj račun sta se pošalila tudi vojvodinja Kate in princ William, ki sta bila deležna sinovih grimas. 

Na svojem uradnem profilu na instagramu sta objavila več fotografij z jubileja in se zahvalila vsem, ki so spremljali slovesnost. ''Kakšen fantastičen vikend praznovanja. Videti ljudi, ki so se po vsej državi zbrali z družinami, prijatelji in ljubljenimi, je bilo zelo posebno. Hvala vsem, ki ste kraljici izkazali hvaležnost za njenih navdihujočih 70 let vladanja. Upamo, da ste preživeli nepozaben vikend," sta pripisala fotografijam. 

Reuters

''Vsi smo se imeli neverjetno, še posebej Louis ..., '' sta duhovito dodala na koncu zapisa, kar so sledilci nagradili s številnimi všečki, saj je bilo jasno, da se stavek nanaša na prinčevo roganje. 

Reuters

''Všeč mi je njegova osebnost. Vsem nam je ukradel srce,'' je zapisal eden od sledilcev. "Obnašal se je kot običajen štiriletnik in bil sem presrečen, da sem ga lahko videl!" je dodal drugi.

Reuters
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta