Pretresljiva izpoved priljubljene TV-voditeljice, ki umira za rakom: Bojim se zaspati, ne vem, koliko dni še imam

D.Ži
27.05.2022 10:21

Deborah James bitke z rakom ne more več dobiti. Zadnje obdobje svojega življenja je posvetila družini in osveščanju javnosti o zahrbtni bolezni. Pred dnevi jo je obiskal princ William.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Priljubljena in medtem že svetovno znana BBC-jeva voditeljica Deborah James (40) se že šesto leto bori z rakom debelega črevesa, ki je v četrti fazi in ga ni več mogoče ozdraviti.

Zadnje obdobje svojega življenja se je odločila preživeti doma, z družino, od katere se počasi poslavlja. Za The Sun je spregovorila o težkem boju, v pretresljivem intervjuju je priznala, da je izčrpana, boji se zaspati, saj ne ve, koliko časa ji je še ostalo.

"Bojim se zaspati in to je eden največjih razlogov, zakaj sem tako utrujena. Ne počutim se, kot da bi bila na smrtni postelji ali da bom kmalu umrla, vendar je preprosto nepredvidljivo," pravi Deborah.

Voditeljica in njen mož Sebastian Bowen imata dva otroka, sina Huga (14) in hčerko Eloise (12), prepričana je, da sta vsega že krepko naveličana.

"Mislim, da je moja družina izčrpana. Vsi so se trudili po svojih najboljših močeh, skrbijo zame, me negujejo, neverjetni so," je dejala.

"Vem, da je trenutno na njih velik pritisk, ker ne morem več storiti ničesar brez njihove pomoči, kar sem od njih doživela v zadnjih dveh tednih, je prava, globoka ljubezen," pravi.

Deborah se trudi, da je otroci ne bi videli v slabih trenutkih in bi jo ohranili v lepem spominu. Pravi, da nenehno bdi nad njimi, saj ve, da njihove polnoletnosti ne bo dočakala.  

Voditeljica o svojem boju s hudo boleznijo na družbenih omrežjih redno obvešča tudi svoje številne sledilce. Pred dnevi jo je za pomemben doprinos k osveščanju pred zahrbtno boleznijo odlikovala tudi britanska kraljica, v njenem imenu jo je v damo povišal princ William, ki jo je obiskal na domu. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta