Pred paparaci se rada skriva, a tokrat ji ni uspelo: Ko je 55-letna zvezdnica oblekla kopalke, so vsi obnemeli

D.Ži
21.10.2022 12:01

Čedna Kate Walsh te dni uživa na plaži, pred nekaj dnevi pa je javnosti zelo navihano razkrila, da je zaročena.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Slavna igralka Kate Walsh, ki je zaslovela z vlogo v seriji Talenti v belem, te dni uživa na plaži z zaročencem Andrewom Nixonom. A prav veliko zasebnosti nimata. Paparaci so igralko ovekovečili v zelo skromnih kopalkah, Walsh pa kljub svojim 55 letom še vedno ohranja vitko in zelo zapeljivo postavo.

Profimedia

Zvezdnica številnih serij, kot so Emily v Parizu, 13 razlogov zakaj, "The Umbrella Academy", se je kopala v družbi zaročenca Andrewa in odkrila, da se je povsem po naključju dogovorila za poroko z njim. O tem je spregovorila pred nekaj dnevi v prenosu v živo na Instagramu.

Profimedia

Kate je glavo naslonila na svojo roko in razkrila ogromen diamant, ki krasi njen prstanec, nato pa je v kader vstopil njen zaročenec, ki je v smehu pomahal gledalcem.

Profimedia

Njena soigralka Amy Brennan, ki je bila prav tako v prenosu živo, je dejala: "Pravkar je razkrila, da si zaročen z njo!" In ko je Nixon v zadregi odšel, je Kate le potrdila: "Ja, pravkar sem razkrila, da sem se zaročila.''

Profimedia

Nixon je uspešen kmet, govorice o njunem razmerju pa so se razširile v začetku lanskega leta. Spoznala naj bi se na križarjenju in trenutno živita skupaj v Perthu v Avstraliji.

Zvezdnica serije Talenti v belem se je tja preselila iz Kalifornije. Bila je tam tudi prisiljena ostati, saj je Avstralija zaradi pandemije koronavirusa zaprla svoje meje. 

Profimedia

"Najprej nisem mogla domov in zdaj, ko lahko, se nočem vrniti. Moja mati, ki je stara 86 let, mi pravi, naj se ne vračam, živimo v težkih časih," je Kate povedala za The Daily. Telegraf.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta