(FOTO) Zvezdnica ene najbolj priljubljenih serij pozirala v tako prosojni opravi, da ni za tiste s slabim srcem

D.Ži
04.10.2022 12:17

Olivia Cooke je spregovorila o hudih psihičnih težavah, s katerimi se je spopadala v času brexita in volilne zmage Donalda Trumpa.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Zvezdnica serije "House of the Dragon" Olivia Cooke se je pokazala v eni svojih najbolj seksi izdaj, potem ko jo je Rihanna izbrala za novo ambasadorko svoje znamke spodnjega perila Savage x Fenty.

28-letna britanska igralka se je na fotografijah objektivu nastavila oblečena v mrežasto obleko z eno naramnico, pod katero so se dobro videli nedrček in tangice. Ponosno je razkazovala svoje atribute, pozirala je tudi v zelo opazni neonsko žareči opravi.

"Primerno za kraljico. Čipka in usnje sta kot nalašč za železni prestol," se glasi opis reklamne kampanje.

Olivia je novo sodelovanje objavila na svojem instagramu, kjer ji sledi 278.000 sledilcev, in dala jasno vedeti, kako obožuje Rihanno in koliko ji pomeni njuna naveza.

Profimedia

"Za Rihanno bi skočila s pečine, a se mi je to zdela boljša izbira," je zapisala duhovita Olivia.

Igralka je nedavno spregovorila o psihičnem zlomu pri 22-ih, med snemanjem filmov "Thoroughbreds" in "Ready Player One back to back".

"Počutila sem se zelo slabo. Pravzaprav grozno. Imela sem domotožje, ne da bi vedela, in to že od svojega 18. leta," je povedala za revijo Observer in dodala, da je bila zelo spretna pri skrivanju znakov depresije, ki so jo zaostrili brexit in ameriške predsedniške volitve, na katerih je takrat slavil Donald Trump, kar ji je povzročilo dodatno tesnobo.

Olivijino duševno zdravje se s selitvijo v Vancouver ni izboljšalo, čakalo jo je snemanje petih sezon serije "Bates Motel", v kateri je med letoma 2013 in 2017 upodabljala dekle Normana Batesa.

"Zelo sem hvaležna za službo, a je bilo zelo težko. Vsi smo imeli različne zgodbe, zato sem veliko časa preživela v svojem stanovanju v Vancouvru," je razkrila.

Nekdanje dekle Christopherja Abbotta je povedalo, da so se tesnobne misli do leta 2019 zmanjšale in da se zdaj prvič po letih počuti zelo zadovoljno.

Profimedia

Priznala je tudi, da nikoli ni gledala Igre prestolov, preden je bila izbrana za vlogo Lady Alicent Hightower v predzgodbi "Dragon House" Georgea R. R. Martina in Ryana Condala.

"Upiram se stvarem, ki so popularne, a na lastno škodo, ker je res presneto dobro," je izjavila Olivia. Kljub vsemu še vedno ne verjame, da bo kdaj postala velika zvezdnica, saj zelo ceni zasebnost.

Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta