Kaj je narobe? Na BBC naj bi bili v stanju posebne pripravljenosti zaradi morebitnih izrednih novic o princesi Kate

D.Ži
19.03.2024 10:12

Uredniki britanskih medijev, sploh tisti, ki so kraljevi družini bližje, pogosto o članih družine Windsor vedo več kot javnost.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
O tem, kaj se trenutno dogaja s princeso Kate, kroži nešteto teorij, od hudih zdravstvenih težav do zakonske krize. 
Profimedia

Ne glede na to, kako zelo se že ne želite vdati vse bolj čudnim in črnogledim govoricam okoli britanske princese Kate, ki se je po skrivnostni abdominalni operaciji povsem umaknila v zasebnost, postaja vzdušje okoli nje na Otoku resnično zaskrbljujoče. 

Portal Forbes je izvedel, da je bilo urednikom BBC-ja naročeno, naj bodo pozorni na morebitna z njo povezana nujna obvestila iz kraljeve palače. Čeprav britanski mediji pišejo, da je BBC neprestano na preži za objavami o Kate, v medijski hiši niso želeli odgovoriti na vprašanje, ali so takšno opozorilo s strani vodstva ali predstavnika kraljeve družine res prejeli.

Ker palača ničesar ne komentira, je princesa Kate postala središče viharja govoric. 
Profimedia

Buckinghamska palača ima navado pošiljati opozorila izbranim urednikom. Preden je v javnost prišla novica, da je kralj Karel zbolel za rakom, so nekateri mediji o tem že bili obveščeni.

Kate naj bi se k opravljanju dolžnosti vrnila po 17. aprilu. 
Profimedia

Princesa, ki so jo nazadnje videli v javnosti v Sandringhamu na božični dan, naj bi se k opravljanju javnih dolžnosti vrnila po 17. aprilu, ko se bodo njeni otroci po velikonočnih praznikih vrnili v šolo Lambrook blizu Ascota.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta