Priljubljena igralka izgubila bitko z boleznijo. Mislila je, da ima covid, nato so ji postavili pretresljivo diagnozo

D.Ži
22.11.2022 09:29

Odšla je simpatična igralka, ki smo jo videli v številnih uspešnih serijah in filmih. Med zdravljenjem se je pogosto oglašala na družbenih omrežjih.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Nicki Aycox je leta 2003 zaigrala v filmu Jeepers Creepers. 
Profimedia

Ameriška igralka Nicki Aycox, najbolj znana po vlogi Meg Masters v Nadnaravnem in Jaimie Allen v V senci zakona, je po napornem boju s hudo boleznijo umrla. Stara je bila komaj 47 let.

Profimedia

Nicki so leta 2020 diagnosticirali levkemijo, njena svakinja Susan Raab Ceklosky pa je na družbenih omrežjih potrdila žalostno novico.

Igralka je sprva mislila, da se je okužila s koronavirusom, potem ko je hudo zbolela, a so ji kasneje povedali, da ima levkemijo, zaradi katere je morala prestati zahtevne kemoterapije in presaditev matičnih celic. Bitko je dokumentirala na internetu, novice o svojem zdravju je vsake toliko objavljala na instagramu.

Svojo zadnjo prisrčno objavo je z oboževalci delila 26. marca, gre za videoposnetek, v katerem zbira energijo za petje v bolniški postelji po kemoterapiji.

"Moja lepa, pametna, neverjetno nadarjena in ljubeča svakinja Nicki Aycox Raab je včeraj umrla, ob njej je bil moj brat Matt Raab. Nicki in Matt sta imela čudovito skupno življenje v Kaliforniji, bila je borka. Kdor jo je poznal, jo je imel rad," je na facebooku zapisala njena svakinja Susan.

Nicki se je rodila v Hennesseyju v Oklahomi in svoje otroštvo preživela z nastopi na tekmovanjih, kjer je igrala na klavir. Kratek čas je študirala na univerzi v Oklahomi, nato se je preselila v Los Angeles, da bi zgradila igralsko kariero.

Gostovala je v oddajah "The Amazing Science," "L.A. Heat,", Tretji kamen od sonca, "USA High" in "Boy Meets World" v poznih devetdesetih. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta