Vroča 54-letna zvezdnica Obalne straže pozira v čipkastem spodnjem perilu. Tarna, da v njej vidijo le spolni objekt

D.Ži
15.11.2022 09:49

Donna D'Errico pravi, da se, kar se moških tiče, kopa v izobilju, prave ljubezni pa ne najde.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
 
Profimedia

Zvezdnica serije Obalna straža Donna D'Errico, znana po provokativnih objavah v Playboyu, je na Instagramu delila še eno v nizu svojih noro atraktivnih fotografij.

D'Errico, ki jo mnogi poznajo po osupljivi postavi in ​​svetlih laseh iz časov Obalne straže, je sledilce navdušila z izzivalnimi položaji pred objektivom. Tokrat je 54-letna igralka in nekdanja punca basista Motley Crue Nikkija Sixxa oblekla čipkasto črno spodnje perilo in pozirala v svoji spalnici.

Ta je objavila takoj po tem, ko je povedala, da se v Los Angelesu počuti zelo osamljeno, ker ne najde moškega, ki bi jo imel rad takšno, kot je.

"Alexa, zaigraj 'Girl on Fire' Alicie Keys," je televizijska in filmska zvezda pripisala fotografiji, ki jo je delila s svojimi 1,1 milijona sledilci.

Minuli konec tedna je objavila tudi starejšo fotografijo in potarnala, da jo moški občudujejo, a ne ljubijo.  

Profimedia

"Nisem angel. Naredila sem nekaj vprašljivih stvari. Nekaterih sem se popolnoma zavedala. Nekaterih, ko nisem bil pri zdravi pameti, se nočem več spominjati," je začela svojo zgodbo. Potem je zapisala, da si želi le ljubiti in biti ljubljena.

Profimedia

"Živim v izobilju, ko gre za moške, zato nikoli nisem brez moškega, če si tega ne želim, večinoma pa sem raje sama," je dejala in pojasnila, da čuti otopelost, "ko si te želi toliko moških, a nihče te ne ljubi." Donna se zaveda, da ljudje nanjo gledajo le skozi prizmo spolnosti, a se je s tem sprijaznila.

Profimedia

Ob tem je zapisala, da meni, da nas vse odločitve v življenju, dobre in slabe, oblikujejo v to, kar smo.

Zvezdnica je bila v začetku leta tarča kritik, saj so ji očitali, da je prestara za poziranje v skromnem spodnjem perilu ali kopalkah.

"Vroče mi je," je odgovorila kritikom.

Profimedia

"Moški mi dajejo komplimente, jaz pa se z njimi hranim. Pustite mi živeti. Ko bom stara 80 let, se bom ozrla nazaj in bom vesela, da sem to naredila, ko sem bila še vroča," je zaključila.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta