Rodila je Slovenka, ki ji sledi 116 tisoč ljudi: "V nosečnosti sem našla novo spoštovanje in ljubezen do telesa"

D.Ži
13.02.2023 10:46

Lepa Afna in Anže Leskovar sta se razveselila deklice, ki je "kriva", da so ti dnevi najlepši v njunem življenju.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Bilo je le še vprašanje dni, in ti so se medtem dopolnili. Lea Filipovič, bolj znana kot Lepa Afna, ki ji na Instagramu sledi več kot 116 tisoč ljudi, je rodila. Nekaj dni zgovornega molka je sporočalo, da se v njenem življenju dogaja nekaj pomembnega, tudi sama je med nosečnostjo s sledilci delila veliko utrinkov svojega veselega pričakovanja. S partnerjem Anžetom Leskovarjem spola otroka nista skrivala, saj sta že pred časom naznanila, da prihaja deklica.  

Zdaj je končno prispela, Lepa Afna pa se je že oglasila na družbenih omrežjih in objavila lepo fotografijo dojenčice, nad katero se dvigajo rožnati baloni. Ljubka je tudi slika, na kateri deklica mamo drži za prst. "Najlepši dnevi mojega življenja," je pripisala vplivnica.  

Nedavno je zapisala, da je v nosečnosti našla novo spoštovanje in ljubezen do svojega telesa. Čudoviti družinici čestitamo in želimo veliko nepozabnih skupnih trenutkov. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta