Znano, kdo je ženska, s katero je princ Harry izgubil nedolžnost. Razkrila je podrobnosti te 5-minutne ekstaze

D.Ži
06.02.2023 10:27

Ne, ni bila Elizabeth Hurley. Ženska, o kateri princ Harry piše v svojih knjigi spominov, je mnogo manj slavna od nje. Na dogodek ima mamica dveh otrok lepe spomine.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Princ Harry v spominih, ki so pred kratkim izšli v knjižni obliki, piše o ženski, s katero je izgubil nedolžnost. Ta se je zdaj po številnih ugibanjih odločila, da se bo oglasila kar sama.

Še pred izidom knjige Spare (Rezerva) je princ Harry javnost vznemirjal s podrobnostmi iz svojega ljubezenskega življenja, saj se je v knjigi dotaknil tudi trenutka, ko je izgubil nedolžnost, in odkril, da se je to zgodilo z lepo starejšo žensko nekje na podeželju. Govorilo se je, da je skrivnostna dama igralka Elizabeth Hurley, a je ta početje zanikala.

Princ Harry
Profimedia

Zdaj pa se je po poročanju Daily Maila oglasila ženska, ki trdi, da je prav ona tista, o kateri piše princ.

Ime ji je Sasha Walpole. Skrivnostna 40-letna ljubiteljica konj trdi, da je s Harryjem doživela strasten petminutni seks.

Kot pravi Sasha, se je odločila javno predstaviti svoje videnje dogodka. Za začetek pravi, da je bil princ tisti, ki je naredil prvi korak, kar je pripeljalo do spontanega seksa na prostem.

Fotografije ženske, ki naj bi Harryju vzela nedolžnost, lahko vidite TUKAJ.

''Začel me je poljubljati. Bilo je strastno, intenzivno. Oba sva vedela, kaj bo. Po poljubu sva zelo hitro pristala na tleh. Bilo je ognjevito. Zame ni bil princ Harry, bil je moj prijatelj in situacija je malo ušla izpod nadzora. Tega nisva načrtovala, a je bilo hitro, divje in razburljivo. Bila sva pijana,'' pravi Sasha, ki je danes srečno poročena mamica dveh otrok.

Upala je, da bo aferica ostala skrivnost in tako je bilo vsa leta, do izida Harryjeve knjige. Po intimnem srečanju nista več govorila, nista se videla in nista si izmenjevala sporočil.

Profimedia

Saša ničesar ne obžaluje, princa pa se spominja kot prijaznega, duhovitega in polnega življenja. "Bil je normalen mladenič. Če ne bi imel tega naziva, ne bi niti pomislila, da je nekaj več od nas,'' pravi Sasha.

epa

"To najino skrivnost sem hranila 21 let, zato sem bila zelo presenečena, ko mi je prijateljica povedala, da je na televiziji videla zgodbo o tem. Skoraj sem padla s kavča. Zato sem se odločila spregovoriti, saj sem vedela, da mediji ne bodo nehali iskati, dokler me ne najdejo," dodaja. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta